Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

KVK Data Summit

Datagebruik biedt kansen voor grote en kleine ondernemers. Tegelijkertijd groeit de weerstand tegen de ondoorzichtige manier waarop persoonsgegevens worden gebruikt. Vooral de discussie rondom privacy en datagebruik neemt soms scherpe vormen aan. Tijd voor een open dialoog over de toekomst van het gebruik van data voor en door ondernemers tijdens de KVK Data Summit: een bijeenkomst voor het bedrijfsleven en de publieke sector over verantwoord gebruik van (ondernemers)data.

Dilemma’s rondom datagebruik staan op deze dag centraal. Weegt het afschermen van gegevens zwaarder dan weten met wie je zaken doet? Wat is de verhouding tussen privacy en gebruiksgemak? Wat moet bij wet worden geregeld en wat is de verantwoordelijkheid van ons allemaal? Op de KVK Data Summit gaan we in dialoog over de toekomst van het gebruik van (ondernemers)data in het nieuwe privacy tijdperk.

Voor wie?

Juristen, compliance officers, marketinspecialisten en andere functionarissen die zich bezighouden met (open) data en privacy. Ondernemers die zich betrokken voelen bij het thema 'verantwoord datagebruik‘

Meer weten over dit onderwerp of alvast meediscussieren? Bekijk de informatie over de KVK Data Dialoog.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 1
3511 WC Utrecht

Datum

Do 14 mrt 2019

Tijd

14:00 - 18:00 uur

Kosten

Gratis