KVK Innovatie Top 100

Het online programma ‘Stappen maken met innovatie’ van KVK Innovatie Top 100 staat in het teken van inspiratie en kennisdeling. Energieke sprekers geven je concrete handvatten en tips hoe jij de volgende stap met jouw bedrijf kan zetten. Oud deelnemers van de KVK Innovatie Top 100 delen hun inspirerende verhaal en leert hoe je zelf praktische stappen kunt zetten om te blijven vernieuwen. Kortom een interessante middag die jij als ondernemer écht niet mag missen!

Programma

Presentator Harm Edens legt innovatieve ondernemers zoals Juul Manders (BALR) en Wouter Staal (YB) in interactieve tafelgesprekken het vuur aan de schenen over onderwerpen als cybersecurity, duurzaamheid, digitalisering en personeel. We sluiten het programma af met de uitreiking van de KVK Impact Award aan de ondernemer die tijdens Corona het roer om heeft gegooid om zo weer klaar te zijn voor de toekomst.

Bekijk het complete programma

Online finale KVK Innovatie Top 100

Het programma ‘Stappen maken met innovatie’ gaat om 16:30 uur over naar de live finale van KVK Innovatie Top 100. Tijdens de finale maken we de ranking van de top 100 en natuurlijk de winnaar bekend. Verder staan we stil bij bijzondere innovaties van mkb-bedrijven, deelt Ali Niknam (Bunq bank) zijn beste ondernemerslessen en hoor je het succesverhaal van de winnaar van vorig jaar. We nodigen je van harte uit om live mee te kijken.

Op de website kvkinnovatietop100.nl vind je het laatste nieuws, actuele programma en meer informatie.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Online

Datum

Wo 2 feb 2022

Tijd

14:30 - 16:00 uur

Gratis
Direct aanmelden