KVK Ondernemersdagen dag 2: Digitale zaken

Je wilt de volgende stap zetten met je onderneming. Door meer digitaal te werken wil je meer klanten genereren of simpelweg slimmer werken. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je dat je veilig online zaken kan doen?

KVK, Digital Trust Center en Digitale Werkplaats helpen je op weg met concrete handvatten en praktische tips. Daarnaast vertellen succesvolle ondernemers hoe zij dit avontuur hebben aangepakt.

Onderwerpen

Dagvoorzitter Ann-Lynn Hamelink vraagt met Quinten Selhorst van Felyx, het hemd van zijn lijf over belangrijke ondernemers vragen over digitaliseren. Tijdens de break-out sessies kan je uit twee verschillende onderwerpen kiezen. Met welke sessie geef je jouw kennis een boost?.

Kennissessie ronde 1

1. Interview met Quinten Selhorst van Felyx over digitaliseren

Tijdens deze sessie vertelt Quinten over het nemen van moeilijke beslissingen, het uitstippelen van een slimme strategie en de manier waarop hij zijn bedrijf heeft gedigitaliseerd. Meld je aan en boost je kennis over:

 • Starten met digitaliseren: de learnings
 • Risico´s bij digitalisering
 • Wet- en regelgeving bij digitalisering

2. De knop om tegen cybercrime

Om je bedrijf te wapenen tegen cybercriminelen moeten we vooral ons gedrag aanpassen. Maar hoe doe je dat? En vooral: Waarom doen we dat vaak (nog) niet? Gedragsexpert Inge Wetzer legt het uit en ze geeft praktische handvatten waar meteen mee aan de slag kan. Meld je aan en boost je kennis over:

 • Cybercrime herkennen
 • Veel voorkomende vormen van cybercrime
 • Bewustwording en je eigen gedrag

3. Pak jouw digitaliseringskansen

Digitalisering geeft kansen om productiever te ondernemen. Maar waar liggen die kansen voor jou en waar begin je dan als eerste aan? Mijn Digitale Zaak helpt Retail ondernemers met een scan en gepersonaliseerd advies. Ga meteen aan de slag en weet je of je in aanmerking komt voor subsidie. Meld je aan en boost je kennis over:

 • Digitaliseringsmogelijkheden die voor jouw onderneming productiviteit op kan leveren
 • Subsidie mogelijkheden

Kennissessie ronde 2

1. Boost je digitale veiligheid met 7 maatregelen

Iedere onderneming is anders. En er zijn verschillende manieren om cyberveilig te werken. Toch is er een aantal veiligheidspunten waar vrijwel elke ondernemer aan moet denken. Jeroen Kasbergen, cyber security adviseur bij Digital Trust Center vertelt je welke laagdrempelige maatregelen en tips er zijn om jouw zaak te wapenen tegen cybercrime. Meld je aan en boost je kennis over:

 • Hoe je je kunt wapenen tegen cybercrime
 • Welke methodes er zijn
 • De kosten van cyberveiligheid

2. Zo maak je van een klik een klant

Om succesvol online te ondernemen moet je begrijpen hoe je van een klik ook een klant maakt. Online marketeer Marijn van Bakel vertelt hoe je op basis van SEO- en SEA bovenaan de Google ranking kan komen en legt uit hoe je zorgt dat je bezoeker klant wordt. Meld je aan en boost je kennis over:

 • Belang van online zichtbaarheid
 • SEO en SEA
 • Hoe word je bezoeker een klant?

3. Welke social mediastrategie past het beste bij jou?

Als ondernemer is het gebruik van social media onmisbaar voor je marketing en communicatie. Hoe vergroot je de kansen voor jouw organisatie, hoe zorg je voor meer naamsbekendheid en hoe bereik je het juiste publiek? In deze kennissessies delen experts alle ins & outs om succesvol aan de slag te gaan met strategie, sociale kanalen én posts schrijven, plannen en netwerk

Data KVK Ondernemersdagen

Meld je ook aan voor de online KVK Ondernemersdagen op 10 oktober en 12 oktober. Of bezoek de KVK Ondernemersdagen op locatie van KVK Rotterdam op 10 oktober en 12 oktober.

Deze informatie is geplaatst door

KVK
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1