KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. Het eerstvolgende event is op 16 juni en vindt online plaats. Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 16 juni en vindt online plaats.

KVK Start Event | 16 juni 2022 | Klanten vinden en vasthouden

Als ondernemer heb je zonder klanten geen bestaansrecht. Maar wie is jouw klant? Hoe vind je jouw klant? En hoe houd je hem vast? Daarover gaat het KVK Start Event op 16 juni. We gaan in gesprek met onder andere Stan Verhoeven (Etrias) en Floris Venneman (Bureavijftig). Na een korte introductie zijn er 2 rondes met 3 breakoutsessies. Kies welke sessie jij wilt volgen (zie programma onderaan deze pagina).

Over Stan Verhoeven

Stan Verhoeven startte 10 jaar geleden samen met twee studievrienden een webwinkel vanuit de zolderkamer. De verwachting dat je hiermee 'slapend rijk' kon worden bleek al snel ijdele hoop. Concurreren met bedrijven als Bol.com, Amazon en Zalando bleek niet gemakkelijk. Toch is het gelukt om in 10 jaar tijd met Etrias een internationaal e-commerce-bedrijf op te bouwen waar inmiddels meer dan 100 mensen werken en dat ruim 25 miljoen omzet per jaar draait. Dit klinkt mooi, maar gemakkelijk was het zeker niet altijd. Om een burn-out te voorkomen liet hij zijn bedrijf voor 9 maanden aan zijn compagnons over om zelf een wereldreis te maken en eens goed over de zaken na te kunnen denken. Hij kwam terug met nieuwe ideeën en energie om Etrias naar een hoger plan te tillen.

Over Floris Venneman

Floris is al ruim 21 jaar ondernemer en kent zowel de hoogte- als zeker ook de dieptepunten van het ondernemerschap. Hij schreef recent het boek Hopeloos Succesvol om zijn ervaringen met het ondernemen met tegenslag (lees: een burn-out en een faillissement) te delen, maar vooral op te roepen tot meer openheid juist ook over de tegenslagen. Al vanaf zijn 14e is hij altijd actief geweest in de wereld van marketing, sales en businessmodellen. Op dit moment richt hij zich met name op de oudere consument. Zijn bedrijf Bureauvijftig helpt klanten bij het echt begrijpen en bereiken van de groeiende groep vijftigplussers.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Online

Datum

Do 16 jun 2022

Tijd

10:00 - 11:45 uur

Gratis
Direct aanmelden