Lancering kansenrapport gezondheidssector in Argentinië

Wilt u weten wat uw kansen zijn in de gezondheidssector in Argentinië? En wilt u kennis krijgen over hoe u zaken doet in dit Latijns-Amerikaanse land? Op 22 april krijgt u antwoord op deze vragen, tijdens de lancering van een kansenrapport over de gezondheidssector in Argentinië.

De Argentijnse gezondheidszorg

Argentinië is een opkomende markt en op een na de grootste nationale economie van Zuid-Amerika. Het land heeft bijna 45 miljoen inwoners. Gezondheidszorg is een belangrijke sector in Argentinië, vooral sinds de huidige coronapandemie.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Vooral de private gezondheidssector is een interessante partner voor Nederlandse organisaties. Deze sector bestaat uit zeer innovatieve ziekenhuizen van topkwaliteit. Deze ziekenhuizen zijn gericht op het leveren van kwaliteit en efficiënte gezondheidsdiensten.

Wat kunt u verwachten van deze bijeenkomst?

De marktstudie over kansen in de Argentijnse life sciences and health (LSH) sector wordt gepresenteerd. Het rapport geeft een uitgebreid overzicht van de zorgsector en de ontwikkelingen en kansen in Argentinië. Na deze digitale lancering heeft u:

  • uw kennis van de publieke en private gezondheidszorg in Argentinië verbeterd;
  • kennis van de laatste ontwikkelingen en kansen in de Argentijnse LSH-sector;
  • meer perspectief op de belangrijkste redenen om zaken te doen met dit land.

Netwerken

Na de presentatie kunt u netwerken van 16:00 - 17:00 uur.

Deelname en kosten

Meld u aan voor dit evenement. De uiterste aanmelddatum is 21 april. Deelname is gratis.

Organisatie

Het kansenrapport is opgesteld door Task Force Health Care, in opdracht van het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Cordoba, de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Buenos Aires en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 22 apr 2021 15:00 uur

  • Uiterste aanmelddatum: 21 april
  • Deelname is gratis
Direct aanmelden