Live en online matchmaking voor mode- en textielondernemers: B2WORTH@TorinoFashionMatch 2022

Waarom deelnemen?

Om concurrerend te blijven, is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant zijn voor uw netwerk. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), EEN en Unioncamere Piemonte helpen ondernemers relevante zakenpartners te vinden in de mode & textielsector en circulaire & duurzame sector.

Op de B2WORTH@TorinoFashionMatch 2022-sessies komt u bijeen met de meest veelbelovende, internationale zakenpartners.

Voor wie?

We raden in het bijzonder de deelname aan van:

  • Modeontwerpers, start-ups, innovatieve merken
  • Mkb’ers die textiel en/of accessoires produceren
  • Kleinhandelaars, distributeurs, verkoopagenten, modewinkels
  • E-commerce platforms
  • PR bureaus, experts in de marketing en bedrijfsontwikkeling
  • Inkopers, commerciële agenten met echte interesse in het vinden van nieuwe producten
  • ICT dienstverleners voor de mode-industrie
  • Investeerders gericht op de mode-industrie en vrouwelijk ondernemerschap

Programma en aanmelden

Turijn

Van 7 tot en met 9 juli is er de fysieke B2B matchmaking, bij Il Mercato Centrale Torino in Turijn. Naast de internationale matchmaking kunt u deelnemen aan 'talks', workshops, netwerkborrels en andere evenementen op de Torino Fashion Week 2022. Lees meer over het programma en aanmelden op de evenementpagina (Engels).

Amsterdam

Als u deelneemt aan de live matchmaking, krijgt u daarnaast gratis toegang tot Modefabriek op 11 juli in Amsterdam. Vraag hiervoor per mail uw toegangscode aan bij RVO.

Online

Kunt u niet naar Turijn afreizen? Dan kunt u deelnemen aan de online B2B matchmaking op zaterdagmiddag 9 juli of zondagmorgen 10 juli. Maak vooraf gratis videoafspraken met bedrijven die voor u interessant zijn

WORTH project

In het najaar kunnen bedrijven zich inschrijven voor de EU Call WORTH II. Bedrijven die zich kandidaat willen stellen en hiervoor internationale partners zoeken, kunnen zich hierop voorbereiden. De projectleider van het WORTH project geeft in zijn 'talk' op 8 juli op de matchmaking tekst en uitleg.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1