Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Maandelijks online vragenuurtje Innovatiekrediet

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Voor wie?

Dit vragenuurtje is handig voor ondernemers die (mogelijk) gebruik willen maken van het Innovatiekrediet. Het vragenuurtje kan ook handig zijn voor adviseurs en intermediairs die ondernemers begeleiden bij het aanvragen van een Innovatiekrediet.

Wat kunt u verwachten?

In dit uurtje kunt u uw vragen stellen aan 2 Innovatiekrediet-adviseurs.

U kunt het vragenuurtje volgen via MS Teams. Deze online afspraak is voor iedereen gemakkelijk te volgen via een werkende browser.

Wanneer zijn de vragenuurtjes?

De vragenuurtjes vinden plaats van juni tot en met december aan het begin van elke maand. Bekijk alle data in de kalender.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het vragenuurtje via het aanmeldformulier. Daarin vindt u ook de andere data waarop vragenuurtjes plaatsvinden.

Ook interessant

  • Heeft u het Innovatiekrediet webinar al bekeken? Hierin worden de belangrijkste onderwerpen besproken. Bijvoorbeeld hoe u het aanvraagproces doorloopt. Bekijk het webinar.
  • Met de Quick Scan legt u uw plan of projectidee voor, zonder dat u vastzit aan verdere verplichtingen.
  • Heeft u de Quick Scan afgerond en de resultaten besproken? Bekijk het aanvraagproces en lees u hoe u een aanvraag indient.
Naar boven