Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

MariMatch Europort 2019

Maak kennis met nieuwe zakenpartners en breid je onderzoeks –en innovatienetwerk in de maritieme sector uit tijdens Nederlands grootste maritieme beurs, Europort. MariMatch, hèt internationale maritieme B2B-matchmakingevent gericht op internationale samenwerking en het versnellen van innovatie, komt naar Rotterdam. Eerdere edities op andere grote maritieme beurzen zoals SMM en Posidonia waren zeer succesvol.

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens het matchmakingevent op 6 en 7 november in Ahoy in Rotterdam. MariMatch 2019 is gericht op bezoekers en exposanten van Europort. Denk aan het ontmoeten van scheepseigenaren, scheepswerfmanagers, scheepsontwerpers, superintendenten, scheepsmakelaars en alle andere maritieme professionals die betrokken zijn bij scheepsbouw, reparatie of verbouwing.

Waarom deelnemen?

  • Deelname aan MariMatch is een unieke kans om je internationale netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen.
  • Interessante deelnemers spreken in korte sessies van 20 minuten.
  • Het maximale uit je beursbezoek halen door het ontmoeten van relevante MKB’s, OEM’s en ook technostarters en onderzoeksinstituten.

Deelname is eenvoudig

  • Meld je aan marimatch-europort2019.b2matchExterne link
  • Bepaal zelf wie je uit nodigt en welke uitnodigingen je accepteert
  • Bekijk je actuele agenda met je B2B-gesprekken realtime via je laptop, tablet of smartphone of maak een print.

Hoe deelnemen?

  • Registratie vooraf is verplicht via de aanmeldpagina.
  • Bezoek regelmatig de matchmaking website en kijk of er nieuwe deelnemers met interessante samenwerkingsprofielen bijgekomen zijn.
  • Wacht niet te lang met het uitnodigen van interessante deelnemers, zij kunnen snel volgeboekt zijn.
  • Reageer op afspraakverzoeken van andere deelnemers aan de matchmaking.

KVK Business Challenge Europort

Aansluitend op de matchmaking organiseert KVK, ondersteunt door Europort en NMT, KVK Business Challenge Europort. Tijdens dit evenement op donderdagmiddag pitchen grote maritieme organisaties belangrijke innovatie-uitdagingen en lichten toe waar ze innovatiepartners voor zoeken. Ben je een MKB-er, start-up of scale-up, ook uit een andere sector, en geïnteresseerd om nieuwe business te creëren in samenwerking met grotere maritieme bedrijven? Registreer je dan voor MariMatch en vink aan dat je het challenge-event wilt bijwonen. Wil je, als grotere maritieme organisatie, een maritieme uitdaging inbrengen in KVK Business Challenge Europort, neem dan contact op met een van onze accountmanagers op 088 585 36 36 of stuur een e-mail naar corporateaccounts@kvk.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis