Maritieme handelsmissie naar de Trans Port Expo in Valparaiso, Chili

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Chili en Nederland willen de bestaande samenwerking op het gebied van slimme logistiek en duurzame havenontwikkeling sterker maken en uitbreiden. Die samenwerking is belangrijk voor de economische groei.

Memorandum of Understanding

In januari 2022 is het Memorandum of Understanding (MoU) getekend door het Chileense ministerie van Verkeer en Telecommunicatie en het Nederlandse ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het doel van de MoU is:

  • de efficiëntie te verbeteren;
  • de ontwikkeling van de logistieke sector te stimuleren;
  • de kansen voor het bedrijfsleven en de kennissector te vergroten.

Voor wie?

Op 21 juli 2022 is de PIB 'Smart and sustainable solutions for the Chilean ports, logistics and energy sector' ondertekend. Met deze PIB is een cluster gevormd van maritieme en waterstofbedrijven met plannen voor de Chileense markt. Is uw bedrijf net als deze bedrijven ook actief in de maritieme en/of havensector, dan nodigen wij u van harte uit om aan de missie deel te nemen.

Waarom meedoen?

In 3 dagen krijgt u een compleet programma over de toekomst van de maritieme en havenindustrie in Chili. U kunt deelnemen aan veldbezoeken. We organiseren matchmaking als de deelnemers van de missie dat wensen.

Deelname en kosten

Meld u aan voor deze missie via e-mail: Sandra van Putten of Paula Galilea. Deelname kost € 500,- exclusief btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze handelsmissie? Neem dan contact op met:

Sandra van Putten, STC Nestra E: putten@stc-nestra.nl

of: Paula Galilea, Nederlandse ambassade in Santiago de Chile E: paula.galilea@minbuza.nl

Organisatie

De Nederlandse ambassade in Santiago organiseert deze handelsmissie, in samenwerking met STC-Nestra. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt de missie in het kader van het Partners for Business (PIB).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1