Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Marktconsultatie circulair bouwen van viaducten en bruggen

Heeft uw onderneming kennis en ideeën over het circulair bouwen van viaducten en bruggen? Of wilt u in de toekomst meer circulaire oplossingen aanbieden? Kom dan naar de marktconsultatie met als onderwerp ‘Bouwen aan viaducten zonder te slopen’ Minder CO2-uitstoot en materiaalgebruik bij de aanleg en vervanging van viaducten’.

Rijkswaterstaat wil vanaf 2030 volledig circulair werken. Een enorme maatschappelijke opgave met een flinke urgentie en daarmee ook veel mogelijkheden voor de markt. Nu is het moment om iets te doen! Met deze uitvraag willen we het aanbod in het aantal betrouwbare oplossingen voor circulaire viaducten en bruggen vergroten en ervoor zorgen dat een groter aantal partijen deze oplossingen kan aanbieden.

Rijkswaterstaat doet in haar rol als launching customer een beroep op u om samen circulaire innovaties te ontwikkelen. Daarom publiceert Rijkswaterstaat in samenwerking met De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat in de Week van de Circulaire Economie (3 tot en met 7 februari 2020) de SBIR-uitvraag Circulaire viaducten en bruggen.

Lees meer over SBIRExterne link.

Programma

Tijdens de bijeenkomst ontvangt u informatie over de scope, de context van de opdracht, de randvoorwaarden, het budget en de criteria. Tevens zijn er specialisten (techniek, opdrachtgever, inkoop en intellectueel eigendom) aanwezig om verbetervoorstellen op de uitvraag te ontvangen en uw vragen te beantwoorden.

Bekijk het hele programmaExterne link.

Aanmelden

Meld u aanExterne link voor deze bijeenkomst via Tenderned of stuur een mail naar innovatieloket@rws.nlExterne link. Graag horen we met hoeveel personen u komt op 13 december.

Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u enkele dagen voor de marktconsultatie per e-mail u de conceptuitvraag, zodat u deze kunt doornemen.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de marktconsultatie kunt u terecht bij innovatieloket@rws.nlExterne link, o.v.v. SBIR Circulaire Viaducten en Bruggen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS)
Sophialaan 1
3542 AR Utrecht

Datum

Vr 13 dec 2019 9:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.