Masterclass 'Online innoveren'

Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Want hoe innoveer je in een tijd dat fysieke ontmoetingsmogelijkheden beperkt zijn. Inmiddels werken we massaal online. Welke kansen liggen er om online te innoveren? En op welke manier kunnen we daarin verbeteren, welke tools kunnen ons helpen? We helpen je graag met antwoorden op deze vragen met de masterclass 'Online innoveren'.

Exclusieve toegang voor deelnemers van KVK Business Challenge

We organiseren deze masterclass exclusief voor deelnemers van het open innovatieplatform KVK Business Challenge. Dit platform is eind maart geheel vernieuwd! Ben je nog geen deelnemer van Business Challenge? Maak dan eenvoudig je gratis account aan via kvk.nl/businesschallenge. Na aanmelding kan je je inschrijven voor de masterclass.

Over de masterclass

Tijdens de masterclass inspireert Gijs van Wulfen jou over het effectief starten met innovatie, geeft tips over hybride innoveren tijdens en na Corona én helpt je met het bedenken van nieuwe producten en diensten. Je kunt actief meedoen, ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en volop vragen stellen. Kortom een uur energie en inspiratie!

Over de spreker

Gijs van Wulfen is LinkedIn-influencer, spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode. En hij heeft meerdere boeken geschreven over innoveren, zoals bijvoorbeeld ‘The innovation Expedition’ en ’Het Innovatiedoolhof' dat is bekroond tot Managementboek van het Jaar 2017.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Online

Datum

Wo 9 jun 2021

Tijd

11:00 - 12:00 uur

Gratis
Direct aanmelden