Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Masterclass Quickscan Duurzame Energie voor de industrie - 2 september

Heeft uw bedrijf ambities om de energievoorziening te verduurzamen? RVO.nl ontwikkelde de Quickscan DE voor de industrie om u hierbij te ondersteunen. Tijdens de Masterclass maken wij u wegwijs in het model.

Stap voor stap doorloopt u vragen die een inzicht geven in de mogelijkheden voor duurzame energie in uw bedrijf. De Quickscan toont u de kosten, de terugverdientijd en eventuele subsidiemogelijkheden.

Voor wie

Energieconsultants en energiespecialisten van grote bedrijven

Programma

09:00 Inloop met koffie, thee09:15 Welkom, voorstellen & inleiding (Sander Peeters/ RVO.nl)09:45 Introductie Quickscan (Wouter Terlouw & Mark Schenkel/ Ecofys-Navigant)10:15 Case10:45 Pauze11:00 Plenair bespreken11:15 Rollenspel n.a.v. Case11:45 Bespreken van de uitkomsten12:00 Evaluatie12:15 Afsluiting met lunch13:00 Einde

Aan het einde van de Masterclass kunt u de Quickscan DE in uw eigen werkpraktijk toepassen. Wilt u thuis vast oefenen met de QuickScan? Download de Quickscan en lees meer over de mogelijkheden op Quickscan DEExterne link.

Meld u aan

  • Deelname is gratis. U moet zich wel aanmelden in verband met de lunch. U doet dat via het aanmeldformulierExterne link.
  • Legitimatiebewijs voor het aanmelden bij de receptie.
  • Laptop of i-pad voor het uitwerken van de case.
  • Bereikbaar met het OV, bus en trein. RVO Utrecht ligt tegenover Utrecht Centraal Station, aan de Jaarbeurszijde/Beatrix Theater. Met de auto kunt u parkeren bij onder andere bij Parkeergarage Croeselaan of Jaarbeurs, wel op eigen kosten.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Gratis