Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Masterclass Quickscan Duurzame Energie voor de industrie - 4 december

Heeft uw bedrijf ambities om de energievoorziening te verduurzamen? RVO.nl ontwikkelde de Quickscan Duurzame Energie voor de industrie om u hierbij te ondersteunen. Tijdens een masterclass op 4 december 2019 maken wij u wegwijs in dit model.

Stap voor stap doorloopt u vragen die inzicht geven in de mogelijkheden voor duurzame energie in uw bedrijf. De Quickscan toont u de kosten, de terugverdientijd en eventuele subsidiemogelijkheden.

Voor wie?

Energieconsultants en energiespecialisten van grote bedrijven

Programma

09:00 - Inloop met koffie en thee09:15 - Welkom & voorstelrondje09:30 - Aanleiding & Praktijkvoorbeelden & Rijksondersteuning10:00 - Introductie QuickScan Duurzame Energie (DE)10:30 - Pauze10:45 - Casus11:15 - Plenair bespreken11:30 - Rollenspel naar aanleiding van een casus12:00 - Bespreken uitkomsten cases12:10 - Evaluatie12:20 - Afsluiting met lunch12:45 - Einde

Aan het einde van de Masterclass kunt u de quickscan in uw eigen werkpraktijk toepassen. Wilt u thuis vast oefenen? Download de Quickscan en lees meer over de mogelijkheden op Quickscan Duurzame energieExterne link. Neemt u een laptop of tablet mee voor het uitwerken van de case?

Meld u aan

  • Deelname is gratis, maar u moet zich aanmelden in verband met de lunch. Meld u aan via het formulierExterne link.
  • Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen, zodat u zich kunt aanmelden bij de receptie.

Bereikbaarheid

De vestiging van RVO.nl Utrecht ligt tegenover het Centraal Station, aan de Jaarbeurszijde/Beatrix Theater. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan kunt parkeren bij onder andere bij Parkeergarage Croeselaan of Jaarbeurs, wel op eigen kosten.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RVO.nl Utrecht, Zaal C0.04/C0.14 Noord/Zuid-Hollandzaal
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Wo 4 dec 2019

Tijd

9:00 - 13:00 uur

Kosten

Gratis