Masterclass Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving

Op 12 oktober organiseren wij een masterclass over het instrument Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving. Deelnemers maken kennis met de nieuwste versie van deze rekentool.

De masterclass is voor consultants en voor energie-experts van grotere gemeenten of corporaties.

Rekentool

Met de Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving vergelijkt u verschillende warmte- en koudevoorzieningsopties met elkaar. Dit kan zowel op gebiedsniveau als op gebouwniveau (woningbouw en utiliteit). Ook het primair fossiel energieverbruik en de CO2-uitstoot komen aan bod. Nieuw is dat de Uniforme Maatlat is aangepast aan de NTA 8800 en de geldende BENG-eisen.

Aangescherpte regels

In de nieuwste versie van de Maatlat is ook het vernieuwde Energielabel opgenomen. Het instrument maakt daarbij gebruik van de nieuwste versie van de referentiewoningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Tijdens de masterclass oefent u met het instrument, zodat u het vlot kunt toepassen in uw eigen werk.

Meld u aan

De masterclass begint dinsdag 12 oktober, om 09:15 uur, vanaf 09:00 uur mag u naar binnen. De evenement eindigt rond 13:00 uur (inclusief lunch). Meld u aan via het aanmeldformulier.
Dit is een kleine fysieke bijeenkomst waar we volgens de coronarichtlijnen 1,5 meter afstand houden.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Jaarbeurs, Beatrixgebouw
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Datum

Di 12 okt 2021

Tijd

9:00 - 13:00 uur

Deelname is gratis. U moet zich wel aanmelden.

Direct aanmelden