Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Matchmaking tijdens Biogaz Europe 2019

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van biogas, biogasopwaardering of waste-to-energy? Enterprise Europe Network organiseert op 30 en 31 januari een matchmaking tijdens de vakbeurs Biogaz & ReGen Europe 2019.

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van biogas, biogasopwaardering en waste-to-energy.

Waarom deelnemen?

  • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners (circa 4000 professionele bezoekers en 250 standhouders uit meer dan 20 landen);
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 30 minuten;
  • Haal het maximale uit uw beursbezoek;
  • Standhouders en bezoekers kunnen deelnemen;
  • Deelname aan de matchmaking is gratis.

U bestelt gratis entreekaarten voor de beurs via de website van Biogaz EuropeExterne link.

Hoe werkt de matchmaking?

Meld u aan via de websiteExterne link van Biogaz Europe. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.

Op basis van de online profielen weet u wat partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Een dag voor het event ontvangt u uw gespreksschema.

De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Belangrijke data

RegistreerExterne link u voor de matchmaking vóór 28 januari 2019;• Selectie van de gesprekken kan tot en met 28 januari 2019;• Een dag voor het event ontvangt u het overzicht van uw gesprekken;• Matchmaking vindt plaats op 30 en 31 januari 2019.

Meer informatie

Heeft u nog inhoudelijke of organisatorische vragen? Neem dan contact op met:

Enterprise Europe NetworkKees MokveldE: kees.mokveld@rvo.nlExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

  • Deelname aan de matchmaking is gratis
  • Meld u aan vóór 28 januari 2019