Matchmaking tijdens de beurs Tuttofood 2019

Bent u ondernemer in de voedingsindustrie? En bent u op zoek naar samenwerkingspartners in Italië? Kom dan van 6 tot en met 9 mei naar Tuttofood in Milaan. Tijdens deze vakbeurs organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking evenement.

Bij dit 'speeddating' evenement ontmoet u potentiële zakenpartners uit Italië en andere Europese landen. Voor inkopers/dealers is er een speciaal inkopersprogrammaExternal link.

Onderwerpen

Op de beursExternal link komen de volgende onderwerpen aan bod:pasta, zuivel, bakwaren, zoetwaren, vlees, vis, groeten, delicatessen, drank, olie, wijn, digital, vegan en organic, diepvries, kosher en halal.

Aanmelden en kosten

Meld u aanExternal link vóór 19 april. Deelname aan de beurs en de matchmaking is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Annemarie Destrée, Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: annemarie.destree@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Fiera Milano-Rho
S.S. Sempione 28
20017 Rho Milaan

Datum

Ma 6 mei 2019 - 9 mei 2019

Kosten

  • Meld u aan vóór 19 april
  • Toegang tot de beurs en de matchmaking is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening
Direct aanmelden