Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Matchmaking tijdens de ÉPRISE Roadshow Photonics in Agriculture & Food

Bent u actief op het gebied van Photonics? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan naar de b2b-matchmaking van Enterprise Europe network (EEN) tijdens ÉPRISE Roadshow Photonics in Agriculture & Food op 14 en 15 februari!

Empowering Photonics through Regional Innovation Strategies in Europe (ÉPRISE)

ÉPRISE heeft tot doel clusters te koppelen en (innovatieve) bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van Photonics te helpen verschillende markten te betreden van Life Sciences tot Agri & Food. Bij dit EU-project zijn partners betrokken vanuit Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Zweden en Finland. Vanuit Nederland is Photonics NL aanspreekpunt.

Internationale b2b-matchmaking

Tijdens de ÉPRISE Roadshow organiseert Enterprise Europe network samen met Photonics NL een internationale b2b-matchmaking om samenwerking te bevorderen.

Hoe werkt de matchmaking?

  • RegistreerExterne link u vóór 15 februari.
  • Maak een kort profiel aan van uw bedrijf of kennisinstelling en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U boekt voorafgaand aan het evenement afspraken in met de partijen die voor u interessant zijn. Dit kan via de website, maar ook via de b2match App.
  • De gesprekken duren ongeveer 20 minuten. U kunt dus met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

Deelname en kosten

Deelname aan de matchmaking en toegang tot het event is gratis. Deelname aan de matchmaking kan alleen bij registratie van het event.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over het evenementExterne link en het voorlopige programma de website van Photonics NL.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Mylène Mesters, Enterprise Europe NetworkE: mylene.mesters@rvo.nlExterne linkT: 088 042 56 69

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe NetworkExterne link ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

  • RegistratieExterne link vóór 15 februari
  • Deelname aan de matchmaking en toegang tot het event is gratis
  • Deelname aan de matchmaking kan alleen bij registratie van het event