Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Matchmaking tijdens Health Valley Event 2019

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Europese subsidies voor onderzoek- en innovatieve projecten in de Life Sciences & Healthsector? Kom dan op 13 maart naar het matchmaking-evenement dat Enterprise Europe Network samen met Health Valley Event organiseert.

Het evenement is bedoeld voor start-ups, scale-ups, grote bedrijven, overheid en kennisinstellingen. De deelnemers horen meer over de mogelijkheden van Europese subsidies in de Life Sciences & Healthsector. Tegelijkertijd ontmoeten zij in bilaterale gesprekken nieuwe partners voor toekomstige projecten.

Horizon en Eurostars

De National Contact Points voor Horizon en Eurostars van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) lichten de mogelijkheden in deze Europese programma's toe. Ook geven ze tips om de slaagkans van een project te vergroten.

Onderwerpen

De onderwerpen die tijdens dit evenement aan de orde komen, zijn:

  • Gezond ouder worden in een digitale wereld;
  • Virtual Reality in revalidatie;
  • Technologie in de gezondheidszorg;
  • Gezonde hersenen;
  • 'Personalized medicine' en voeding.

Vertegenwoordigers

Uit de volgende landen zijn experts uit de gezondheidszorg aanwezig: Frankrijk, Duitsland, Polen, België, Finland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Nederland.

Programma

TijdOnderdeel
12:00 - 13:00 uurInloop en lunch
13:00 - 13:30 uurOpeningssessie - Th!nk East Netherlands
13:30 - 16:00 uurAdviessessies over internationaal onderzoeken, innoveren en ondernemen met informatiesessie over Europese subsidiemogelijkheden als Horizon 2020 en Eurostars en bilaterale gesprekken.
16:00 - 17:30 uurPitches over projecten, producten en regio's.
17:30 - 18:00 uurBorrel
18:00 - 20:00 uurDiner

Kosten en deelname

RegistreerExterne link u via de website van Health Valley EventExterne link. Deelname is gratis.Na registratie ontvangt u een link naar de website waar u zich kunt aanmelden voor de bilaterale gesprekken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Michele LemmersE: michelle.lemmers@rvo.nlExterne linkT: 06 1170 4680

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Na registratie ontvangt u een link waar u zich kunt aanmelden voor bilaterale gesprekken