Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Matchmaking tijdens HUSUM Wind Match 2019

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 11 september een matchmakingevenement tijdens de HUSUM Wind 2019 in Husum, Noord-Duitsland.

De matchmaking biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om zakenpartners te vinden.

Voor wie?

Dit evenement richt zich op innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van windenergie.

Waarom deelnemen?

  • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners;
  • ontmoet interessante deelnemers in sessies van 30 minuten;
  • haal het maximale uit uw beursbezoek;
  • standhouders en bezoekers kunnen deelnemen.

Hoe werkt matchmaking?

1. Meld u aanExterne link vóór zondag 8 september.2. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.3. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken (tot en met 9 september).4. Uiterlijk 10 september ontvangt u uw gespreksschema.5. De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt u op een efficiënte manier met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Kosten en deelname

Deelname aan de matchmaking is gratis. De toegangspas voor het conferentiecomplex kost € 33. Deze pas kunt u onlineExterne link bestellen via de organisatie van de conferentie.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over de beurs de website van HUSUM Wind Match 2019Externe link.

Heeft u vragen over het programma van de matchmaking? Neem dan contact op met:

Kees Mokveld, Enterprise Europe NetworkE: kees.mokveld@rvo.nlExterne linkT: 06 3062 7189

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Husum Messe
Am Messeplatz 12 - 18
25813 Husum

Datum

Wo 11 sep 2019 10:00 uur

Kosten

  • Matchmaking is gratis
  • Toegang tot de beurs kost € 33