Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Matchmaking tijdens The Netherlands - Thai Sustainable Livestock Forum 2019

Heeft uw bedrijf oplossingen op het gebied van diergezondheid? Of bent u in de duurzame veehouderij werkzaam op het gebied van diervoeding, uitstootreducerende oplossingen en voedselverwerking? Kom dan naar The Netherlands - Thai Sustainable Livestock Forum 2019 in Bangkok.

Ook vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven in de regio Azië kunnen aansluiten.

Verduurzaming van de veehouderij

De afgelopen jaren is de Thaise veehouderij uitgegroeid tot een sector met veel nieuwe, hoog-innovatieve technologieën en producten. Door ontwikkelingen op het gebied van klimaat en de stijgende vraag naar voedselveiligheid neemt dit alleen maar toe. Dit vraagt om sterke verduurzaming van de sector.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Thaise bedrijven zijn geïnteresseerd in Nederland, omdat er veel expertise op dit gebied uit Nederland komt. Daarnaast zijn er al een aantal grote Nederlandse spelers succesvol in Thailand. Daarom heeft de ambassade in Thailand vorig jaar een Nederlands-Thais Forum opgericht. Dit forum brengt vraag en aanbod beter bij elkaar en zorgt voor een betere kennisdeling.

Programma

Woensdag 27 november staat in het teken van b2b-matchmaking en b2f (lokale bedrijfsbezoeken). Donderdag 28 november vindt de 2e editie van het Nederlands-Thaise veehouderij forum plaats. Het forum is een samenwerkingsverband tussen de 1e landbouwuniversiteit van Thailand, Kasetsart University (sinds 1908) en de Biotechnology Industry Club, een onderdeel van de Thai Federation of Thai Industries.

Het forum is een ideale plek om te netwerken met belangrijke spelers in het Nederlands-Thaise veld, op het gebied van diergezondheid en duurzame veehouderij. Bekijk het programma van het forum (pdf, Engelstalig)Externe link.

Aanmelden en kosten

Meld u aan via e-mailExterne link. Deelname is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

De landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in BangkokE: BAN-LNV@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Nederlandse ambassade in Bangkok
15 Soi Ton Son, Lumphini, Pathumwan
10330 Bangkok

Datum

Wo 27 nov 2019 - 28 nov 2019

Tijd

9:00 uur

Kosten

  • Meld u aan via e-mail
  • Deelname is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening