Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Meer met digitalisering

Je wilt graag meer tijd hebben voor de dingen waar je écht goed in bent, je vak. Slimmer digitaal werken maakt dit mogelijk. Leer nu hoe je slimmer om kunt gaan met data, de informatie binnen je bedrijf en daarbuiten. En over de inzet van Social media waardoor het vinden en binden van klanten en netwerken eenvoudiger wordt. Vervolgens hoor je hoe je gegevens handig kunt verwerken, met minder handmatige handelingen waardoor het je tijdswinst geeft. Praktische tips nodig? Je spreekt met collega-ondernemers en je ontvangt een uitgebreide ‘goodiebag’ met verdiepende tips en tools.

Maak je tijd vrij voor de workshop "Meer met digitalisering"? Dan houd je een veelvoud in tijd over voor de leuke dingen!

Deelnemen aan deze workshop, maar waarom?

  • digitaler werken geeft je meer tijd voor uw eigenlijke vak
  • je wordt digitaal vaardiger en leert hoe dit voor je winst oplevert
  • en vooral ga je aan de slag met tips en trucs

Programma

Meer met digitalisering

Je volgt een modulaire workshop waar je in 3 blokken met andere ondernemers kennis opdoet van digitalisering. Je gaat bovendien met praktische tips naar huis die je in je bedrijf kunt toepassen. Deze workshop geeft de sleutel tot meer: meer kennis, meer tijd en meer productiviteit.

Data

Inspiratie voor wat je zelf met data kunt doen in je bedrijf. Doe kennis op over wat data is en hoe je ermee kunt werken. Bepaal zo wat de eerste (of volgende) stap kan zijn. Het stappenplan ‘aan de slag met data’ krijg je direct mee.

Online marketing

Online nieuwe klanten vinden en huidige klanten aan je bedrijf binden, dat wil elke ondernemer. Via social media en online marketing zijn er volop mogelijkheden om je netwerk uit te breiden, inzicht te krijgen in wat de klant wil én je verhaal goed in de markt te zetten. Leer hier hoe je aan de slag gaat.

Uitwisseling en pauze

Tijd om de informatie te verwerken en met collega-ondernemers te spreken. Hoe pakken zij het aan?

(Kantoor) Automatisering

Automatisering klinkt wellicht niet spannend en innovatief, maar biedt ook in 2018 nog veel kansen om uw bedrijf productiever en efficiënter te maken. Welke voordelen met kantoorautomatisering zijn er te behalen? Vanaf nu snap je technische termen als ‘cloud computing’, ‘Internet of Things’ en ‘open source’ en weet je hoe je dit voor je bedrijf succesvol kunt inzetten.

Ontwikkeling en digitalisering stopt niet na deze workshop: je ontvangt nog meer; per e-mail ontvangt je een gepersonaliseerde digitale goodiebag met verdere verdieping op de besproken onderwerpen.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis