Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Meet & Match tijdens de Foodvalley Summit 2019

Bent u professional in de voedingsindustrie? En wilt u zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 17 oktober naar het Meet & Match evenement tijdens de Foodvalley Summit 2019 in Wageningen.

Enterprise Europe Network Nederland (EEN) organiseert een business-2-business Meet & Match evenement voor bedrijven en kennisinstellingen.

The Protein Plan(et)

Het thema van deze 3e internationale editie van de Foodvalley Summit is 'The Protein Plan(et)'. Om de 'eiwitpuzzel' op wereldniveau op te lossen, moet de eiwitconsumptie meer in evenwicht worden gebracht. Dat betekent minder dierlijke eiwitten en meer plantaardige eiwitten.

Voor wie?

Tijdens Foodvalley komen voedselproducenten, proces- en productontwikkelaars, ingrediëntenleveranciers, telers, fokkers, (zakelijke) cateraars, investeerders, onderzoeksinstituten en de overheid bij elkaar om oplossingen te delen.

B2b-matchmaking

Deelnemers kunnen een gratis 'zoek'-account aanmaken om afspraken met andere deelnemers te plannen. Dit kan op de website en via de b2match-appExterne link (gratis te downloaden voor Apple/Android telefoons), voor en tijdens de Summit.

Deelname en kosten

Deelname aan de matchmaking is gratis. U moet zich wel registrerenExterne link voor de Foodvalley Summit. De toegangsprijs is € 120,75 incl. btw.

Meer informatie

Voor vragen over de b2b-matchmaking neemt u contact op met:

Shanti Pahladsingh, adviseur Internationaal Ondernemen bij de Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: shanti.pahladsingh@rvo.nlExterne linkT: 088 042 1134

Organisatie

Foodvalley Summit is een initiatief van Foodvalley NL, in samenwerking met Wageningen University & Research, KeyGene en The Protein Cluster.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Matchmaking is gratis
  • Toegangsprijs voor Foodvalley Summit is € 120,75 incl. btw