Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Missie naar Food & Wine 2020

Bent u inkoper van, of handelaar in, Rioja wijn of voedingsmiddelen uit de Spaanse regio Rioja? Ga dan op 26 en 27 februari mee met de inkopersreis naar de regiohoofdstad Logroño, en maak kennis met de lokale producenten.

De 1e dag staat individuele matchmaking met producenten van Spaanse wijn en voedingsmiddelen op het programma. De 2e dag zijn er bedrijfsbezoeken aan wijnproducenten in de regio La Rioja.

Programma

DatumOnderdeel
26 februari- B2B-meetings- Een-op-eengesprekken met regionale producenten uit La Rioja- Proeverijen van voedsel en wijn (faciliteiten aanwezig)
27 februari Bezoek aan bedrijven in de regio La Rioja

Deelname matchmaking

  • Meld u aanExterne link vóór 15 december.
  • Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U boekt voorafgaand aan het evenement afspraken in met de partijen die voor u interessant zijn. Ongeveer 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.
  • De gesprekken duren maximaal 30 minuten. U kunt dus met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Zo haalt u het maximale uit uw reis.

Kosten

Deelname aan de matchmaking is gratis. Reis- en verblijfkosten (vlucht en 3 overnachtingen incl. ontbijt) worden vergoed door de Federación de Empresarios de la Rioja (FER).

Meer weten?

Alle overige informatie vindt u op VIII Inward Mission Food & Wine 2020Externe link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Annemarie Destree, RVO.nl-adviseur AgroFood bij Enterprise Europe Network NederlandE: annemarie.destree@rvo.nlExterne link

Organisatie

Deze reis wordt georganiseerd door de Spaanse netwerkpartners van Enterprise Europe Network (EEN).

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

  • Meld u aan vóór 15 december
  • Deelname aan de matchmaking is gratis
  • Reis- en verblijfkosten (vlucht en 3 overnachtingen incl. ontbijt) worden vergoed