Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Nationaal Export Event 2019

Exporteert u goederen of diensten? En wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 6 november naar hét evenement in Breda voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes: het Nationaal Export Event.

Naast een programma met interessante sprekers kunt u ook uw exportkennis weer opfrissen door workshops of huiskamergesprekken te volgen. En uiteraard kunt u zich aanmelden voor één-op-één-gesprekken met vertegenwoordigers van het Nederlandse buitenlandnetwerk.

Sprekers

  • Marieke Blom (Hoofdeconoom ING): over de laatste trends en ontwikkelingen in Nederland.
  • Taco Bresser (Directeur Bresser): over ervaringen van een ondernemer die wereldwijd actief is.
  • Peter Potman (plv. Directeur-Generaal bij ministerie van Buitenlandse Zaken): over Expo 2020 Dubai, een wereldpodium voor ondernemers.
  • Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland): in gesprek met ondernemers over exportambities.

Programma

Het dag programma bestaat uit workshops en huiskamergesprekken. Tijdens deze sessies gaat u in gesprek met onze experts over de exportmogelijkheden en de laatste stand van zaken met betrekking tot landen zoals bijvoorbeeld China, Turkije, Marokko, Duitsland en de VS. En wat voor mogelijkheden er zijn voor u als ondernemer bij de Olympische en Paralympische Spelen Parijs in 2024 en de Expo in Dubai. Ook worden thema’s besproken zoals het belang van deelname aan handelsmissies en welke uitdagingen er liggen op het gebied van Sustainable Development Goals. En vanzelfsprekend komt ook de Brexit aan de orde.

Bekijk het hele programmaExterne link

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is bedoeld voor personen werkzaam bij exporteurs van goederen en diensten. Ook medewerkers van kennisinstellingen en ngo’s zijn welkom. Valt u niet onder deze doelgroepen maar wilt u wel deelnemen, dan wordt uw aanvraag door ons beoordeeld. Als wij uw aanmelding afwijzen, informeren wij u hierover binnen 7 werkdagen.

Wat?

Ook dit jaar kunt u individuele gesprekken inplannen met Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen en specialisten van Evofenedex, ING, Oranje Handelsmissiefonds en RVO.nl. Wij sluiten de dag af met een informele netwerkborrel om na te praten met collega-exporteurs en specialisten.

Deelname en kosten

Deelname is gratis. Bekijk voor meer informatie de website van het Nationaal Export EventExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Breepark
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda

Datum

Wo 6 nov 2019 9:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Meer informatie vindt u op de website van het Nationaal Export Event