Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie

Concretisering van de circulaire doelstellingen komt tijdens het event aan bod. Ook brengen we in kaart wat er nodig is om de milieu-impact zo snel mogelijk terug te brengen binnen de verschillende sectoren.

Opschalen en versnellen

Opschaling en versnelling zijn nodig om de enorme opgave te realiseren. Wat betekent dit concreet voor de onderhouds- en vervangingsopgave in de GWW en het realiseren van een miljoen woningen? Hoe zorgen we ervoor dat we in 2050 daadwerkelijk een volledig circulaire bouweconomie hebben?

Ook gaan we aan de slag in deelsessies om verschillende Road Maps uit te werken. De meest impactvolle productgroepen worden opgepakt: woningbouw, bedrijfshallen, kunstwerken, wegen en installaties. Het doel is om voor ieder van deze sectoren in kaart te brengen wat er nodig is om de milieu-impact zo snel mogelijk terug te brengen.

Verder werken we een aantal belangrijke thema's uit: rol decentrale overheden, digitalisering, waardecreatie, hergebruik secundaire materialen, belang ketenakkoorden, biobased/hernieuwbaar.

Programma en aanmelden

Ga voor het programma en aanmelden naar Programma Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie is bekend | Circulaire Bouweconomie

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1