Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO)

Kom ook op 24 mei 2019 naar NDDHO - De Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs! Het event is een samensmelting van het symposium Groene ICT en Duurzaamheid van SURF en de uitreiking van de SustainaBul van het studentennetwerk Morgen. Het thema van de NDDHO 2019 is ‘Voed de toekomst’.

Het event is hét podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland.

Voor wie?

Het evenement is niet alleen interessant voor duurzaamheidscoördinatoren of ICT’ers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid in het algemeen en het inzetten van ICT om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen in het bijzonder:

  • opleidingsmanagers
  • docenten en onderzoekers van ICT-opleidingen
  • studenten
  • managers facilitair en inkoop
  • onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren

Werk je niet in het hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs? Dat is geen probleem. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

Organisatie

Naast SURF en Morgen wordt het evenement georganiseerd in nauwe samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Het Groene Brein, de Special Interest Group Groene ICT en Duurzaamheid en Green IT Amsterdam.

Aanmelden

U kunt zich online aanmeldenExterne link voor dit event.

Meer weten?

NDDHOExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Avans Hogeschool, Den Bosch
Onderwijsboulevard 5223
5223 DJ Den Bosch

Datum

Vr 24 mei 2019

Tijd

9:30 - 18:00 uur

Kosten

gratis