Nearshoring missie duurzame textiel, kleding en leerproductie Portugal

Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

De Nederlandse Ambassade in Lissabon organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en AEP (Associação Empresarial de Portugal / de Portugese Kamer van Koophandel en Industrie) een handelsmissie naar Porto op 5 -7 september.

De missie wordt gecombineerd met een bezoek aan de beurs ModTissimo, die geheel gewijd is aan de Textiel- en Mode industrie. Op basis van uw inkoopwensen maakt AEP voor u een aantal afspraken met leveranciers die u op de beurs gaat ontmoeten. Daarnaast staan op 6 en 7 september bedrijfsbezoeken gepland die u met een cluster van bedrijven kunt bezoeken.

Programma

Download het voorlopige programma (pdf, in het Engels).

Omdat RVO en AEP deel uitmaken van het Enterprise Europe Network is het matchmakinggedeelte gratis. De beursorganisatie biedt de hotel accommodatie van 5-7 september gratis aan als u inkoper bent. Er kunnen maximaal 15 mensen mee.

Aanmelden

Meld u zich snel aan bij remko.triezenberg@rvo.nl. Voor vragen over de missie bel 0611515419.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1