Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Nederland Paviljoen tijdens Bio360 Expo

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 2 min lezen

Meld u snel aan, want er zijn een beperkt aantal stands beschikbaar.

Bio360: dé expositie voor de bio-energiesector

Tijdens Bio360 staat de overgang naar bio-energie centraal. Internationale experts, bedrijven en stakeholders uit de sectoren bio-energie en bio-economie komen er bij elkaar. Bio360 Expo is ontstaan toen 3 evenementen in Frankrijk samengevoegd werden: de hout- en energiebeurs Salon Bois Energie (2005 - 2020), Biogaz Europe (2010 - 2020) en Regen Europe (2018 - 2020).

Beursorganisator BEES wil bio-energie bevorderen, of het nu gaat om biogas, biomassa, of energieterugwinning uit afval. Een belangrijk thema in Bio360 Expo is het vraagstuk van koolstof: de gevolgen van het stijgende CO2-niveau in de atmosfeer en de opwarming van de aarde.

Nederland Paviljoen

Om de Nederlandse sector op de Franse markt te vertegenwoordigen, organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Netherlands Business Support Office (NBSO) Nantes samen een Nederland Paviljoen tijdens Bio360.

Het Nederland Paviljoen biedt deelnemende bedrijven:

  • extra zichtbaarheid dankzij Netherlands Branding;
  • lokale expertise van het NBSO Nantes.

Voor wie?

Bio360 is de vakbeurs voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van biogas, biomassa en energieterugwinning uit afval.

Waarom meedoen?

Frankrijk is net als Nederland van oudsher een land met veel landbouw. Hierdoor is er een grote markt voor bio-energie. Tijdens de beurs kunt u contacten opdoen met zowel Franse als andere internationale beursbezoekers.

Kosten en deelname

RVO richt samen met NBSO Nantes een Nederland Paviljoen in van 36 m2. De volgende stands zijn mogelijk:

  • Individuele stand van 4 m2: € 1.500 per stand.
  • Individuele stand van 8 m2: € 3.000 per stand.

Meld u snel aan, want er zijn een beperkt aantal stands beschikbaar. U kunt uw voorkeur aangeven in het formulier, maar wij wijzen de stands toe op basis van beschikbaarheid. De tarieven zijn inclusief de volledige basisinrichting (structuur/wanden van 100% gerecycled materiaal, logo, stroomvoorziening, 2 hoge stoelen) en exclusief btw.

Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening.

Op dinsdagavond 23 januari is er een welkomstdiner.

Aanmelden

Meld u aan voor deelname aan het Nederland Paviljoen op Bio360 2024. Dit kan tot uiterlijk 3 november 2023.

Meer weten?

Bekijk de website van Bio360 Expo.

Neem voor vragen contact op met:

Kenneth Colijn, RVO, afdeling International Clean Energy Partnership (ICEP) T: +31 6 2198 5416 E: kenneth.colijn@rvo.nl

Anaëlle Fer, Netherlands Business Support Office (NBSO) Nantes T: +33 24 095 37 23 M: +33 60 740 36 60 E: a.fer@nbso-nantes.fr

Naar boven