Nederlands Paviljoen in AI Village, Global Industrie Fair

Bent u actief in Artificial Intelligence (AI) met toepassingen voor industrie en dienstverlening? Versterk uw positie op de Franse en Europese markt. Ga mee naar de 1e Europese AI Village op de Global Industrie Fair.

Corona update

De beurs en de missie zijn i.v.m. het coronavirus 2 keer eerder verplaatst en zijn nu ingepland voor 16 t/m 19 maart 2021. Het is nog onbekend of er dan een Nederlands Paviljoen is.

Deze missie staat onder leiding van staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK). In samenwerking met de Nederlandse AI-coalitie heeft Nederland daar een landenpaviljoen, net als andere Europese landen zoals Duitsland, Finland, Frankrijk en ook Europese regio's.

De Franse president Macron is beschermheer van deze internationale beurs. Zo'n 40 sectoren zijn vertegenwoordigd. Naar verwachting komen er circa 50.000 belangrijke besluitvormers, 2.500 exposanten, 17.000 bedrijven en 1.000 opleidingsinstellingen uit 84 landen.

Europese partnerships in AI

Nieuw dit jaar is de European AI Village, die fungeert als B2B-marktplaats voor AI-toepassingen. Hier treffen zo'n 100 bedrijven, start-ups en scale-ups elkaar. Zij komen uit diverse landen en sectoren. Met een verwachte marktomvang voor AI van € 70 miljard in 2020, is dit een goed moment voor Europese samenwerkingsverbanden.

Nederlands Paviljoen

Nederland heeft een eigen paviljoen in de European AI Village. Dat is de perfecte plek voor uw presentatie of pitch. Ontmoet partijen uit Frankrijk en Duitsland; 2 prioriteitslanden om mee samen te werken volgens het Strategisch Actieplan Artificiële Intelligentie (SAPAI) van het kabinet.

Staatssecretaris Mona Keijzer opent tijdens de 1e beursdag het Nederlands Paviljoen. Innovatieve ondernemers zijn bijna altijd op zoek naar kennis, geld en partners om hun product of dienst verder te laten groeien. Tijdens het bezoek aan de Europese AI Village op de Global Industrie Fair werken we samen met u aan het benutten van deze kansen.

Programma

U kunt de Global Industrie Fair 2021 bezoeken, met een uitgebreid conferentieprogramma in het Engels. U kunt de volgende onderdelen verwachten:

 • Deelname aan de European AI Village en een Dutch AI Summit, waar alle Nederlandse deelnemers een presentatie kunnen geven.
 • Zichtbaarheid van uw organisatie op het Nederlands Paviljoen (onder voorbehoud), waar u innovatieve producten en diensten kunt tonen en zakenpartners kunt ontvangen.
 • Plenair programma met meetings met private en publieke AI-spelers.
 • Netwerkevenementen en matchmaking.
 • Individuele matchmaking uitgevoerd door de Franse investeringsbank BPI.

Kosten

Deelname kost € 950 excl btw per bedrijf. Met een SIB missievoucher kunnen ondernemers in het mkb in aanmerking komen voor een financiële tegemoetkoming van 50% van de kosten. Dit is tot een maximum van € 2.500 excl. btw. Lees meer over de SIB Missievoucher. Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als u wilt, kunt u gebruikmaken van ons reisarrangement.

Aanmelden

Meld u aan per e-mail via info@transformdigital.Let op: Deelname wordt verwerkt op basis van binnenkomst. De organiserende partijen hechten eraan dat de bedrijven die meegaan, goed binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent niet automatisch toelating tot de Village.

Organisatie

De European AI Village op de Global Industrie Fair wordt ondersteund en mede-georganiseerd door de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC), de Nederlandse ambassade in Parijs, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Meer weten?

Lees meer over de Global Industrie Fair 2021 en over Nederlandse deelname aan de European AI Village.Heeft u inhoudelijke vragen? Neem contact op met:

Heeft u vragen over het programma van de European AI Village? Neem contact op met:

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Eurexpo Lyon
Boulevard de l'Europe 69680
93420 Chassieu

Datum

Di 16 mrt 2021 - 19 mrt 2021

 • De beurs is opnieuw verplaatst: 16 t/m 19 maart 2021
 • Het is nog onbekend of er dan een Nederlandse inzending is
 • Meld u aan per e-mail
 • Voor bedrijven, start-ups, scale-ups
 • Deelname kost € 950 excl. btw per bedrijf
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
Direct aanmelden