Nederlands Paviljoen op Caspian Agro 2022

Bent u ondernemer in de agrarische productie en voedselvoorziening? Van 18 tot en met 21 mei 2022 kunt u deelnemen aan de internationale vakbeurs Caspian Agro in Bakoe, Azerbeidzjan. Presenteer uw bedrijf in het Nederlandse Paviljoen.

De Caspian Agro is het grootste regionale landbouwforum in de Kaukasus. Er zijn demonstraties van apparatuur, producten en diensten. Deskundigen kunnen elkaar hier ontmoeten. De exposanten zijn fabrikanten, dienstverleners, importeurs en vele andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verschillende agrarische sectoren.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De economie van Azerbeidzjan is veelzijdig en de agrarische sector groeit. Hier liggen veel kansen voor Nederlandse bedrijven. De Caspian Agro krijgt elk jaar een bezoek van de Azerbeidzjaanse president Ilham Aliyev, de vicepresident mevrouw Mehriban Aliyeva en de minister van Landbouw, Inam Karimov.

Nederlands Paviljoen

De Nederlandse ambassade neemt voor de 5e keer deel aan de Caspian Agro met een Nederlands Paviljoen. Ontdek nieuwe zakelijke kansen en leg contacten. De ambassade spant zich voortdurend in om die kansen te vergroten, en om Nederlandse bedrijven te interesseren voor de Azerbeidzjaanse markt.

Deelname en kosten

Meld u snel aan, er is maar beperkt ruimte in het Paviljoen. De uiterste aanmelddatum is 9 april 2022.

Deelname aan het Nederlands Paviljoen kost € 3.000 (circa 6 m2) per bedrijf. Dit is inclusief tafel met stoelen, elektriciteit, bedrijfsbanners (lokaal gedrukt), en koffie en water. Reis- en verblijfkosten zijn voor uw eigen rekening.

Meer weten?

Lees meer op de website van de Caspian Agro 2022.

Wilt u meer weten over deelname aan het Nederlands Paviljoen? Neem contact op met:

Mevrouw Günel Makhmudova, Nederlandse ambassade in BakoeE: gunel.makhmudova@minbuza.nlT: +994 12 496 88 33

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Baku Expo Center
515, H. Aliyev ave., Surakhani district
AZ1050 Bakoe

Datum

Wo 18 mei 2022 - 21 mei 2022

  • Uiterste aanmelddatum: 9 april 2022
  • Deelname aan het Nederlands Paviljoen kost € 3.000
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
Direct aanmelden