Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2023

Industriële transformatie

De Hannover Messe is de grootste technologische industriebeurs ter wereld met 6.500 internationale exposanten. De beurs trekt jaarlijks 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Na een succesvolle relaunch in 2022 vindt de beurs in 2023 weer plaats. Het motto van de Hannover Messe 2023 is 'Industrial Transformation – Making the difference’.

Nederlands Paviljoen

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét partnerland is, met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.

Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we slimme en duurzame oplossingen ontwikkelen. En hoe we door internationaal samen te werken, zorgen voor industriële transformatie.

Voor wie?

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de technologiesector. U kunt als exposant deelnemen aan het Nederlands paviljoen.

Online Informatiebijeenkomst op 24 november

Wilt u eerst meer weten over deelname aan de Hannover Messe? FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren op 24 november 2022 een online informatiebijeenkomst van 16:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over de beurs en over hoe u kunt deelnemen aan het Nederlandse Paviljoen.

Meld u aan voor de online bijeenkomst op 24 november 2022, 16:00 -17:00 uur. Deelname aan deze voorlichtingsbijeenkomst is gratis.

Deelnemen als exposant op de Hannover Messe

Meld u aan als exposant om deel te nemen aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe in hal 8. Aanmelding verloopt via de brancheorganisaties FME, Koninklijke Metaalunie en FIER Automotive. De kosten zijn nog niet exact bekend. Zodra we meer weten, leest u het op deze pagina.

Meer weten?

Heeft u vragen over deelname aan het paviljoen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van de organisatoren van het Nederlands Paviljoen:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom deelname aan collectieve netwerkactiviteiten? Neem dan contact op met:

Organisatie

Het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en Smart Industry. Zij doen dit in samenwerking met RVO, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Berlijn, en het consulaat-generaal in München.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1