Zoeken

Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2023

Industriële transformatie

De Hannover Messe is de grootste technologische industriebeurs ter wereld met 6.500 internationale exposanten. De beurs trekt jaarlijks 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Na een succesvolle relaunch in 2022 vindt de beurs in 2023 weer plaats. Het motto van de Hannover Messe 2023 is 'Industrial Transformation – Making the difference’.

Nederlands Paviljoen

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét partnerland is, met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.

Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we slimme en duurzame oplossingen ontwikkelen. En hoe we door internationaal samen te werken, zorgen voor industriële transformatie.

Voor wie?

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de technologiesector. U kunt als exposant deelnemen aan het Nederlands paviljoen.

Deelnemen als exposant op de Hannover Messe

De aanmeldtermijn voor deelname als exposant in het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe in hal 8 is gesloten. Neem voor vragen hierover contact op met FME.

Meer weten?

Heeft u vragen over deelname aan het paviljoen of wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de kosten voor deelname? Neem dan contact op met een van de organisatoren van het Nederlands Paviljoen:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom deelname aan collectieve netwerkactiviteiten? Neem dan contact op met:

NL Innovation Square

Voor Nederlandse start-ups en scale-ups is er het Netherlands Innovation Square. De Hannover Messe investeert in een sterke vertegenwoordiging van start-ups en biedt kansrijke start-ups en scale-ups een wereldwijd podium. De start-up area van de Hannover Messe is dit jaar in hal 17.

Meld u aan via www.psps-ba.nl/hannovermesse. Hier vindt u ook informatie over de kosten voor deelname als start- of scale-up.

Neem voor meer informatie contact op met:

Organisatie

Het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en Smart Industry. Zij doen dit in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Berlijn, en het consulaat-generaal in München.

Het NL Innovation Square op de Hannover Messe wordt georganiseerd door psps business abroad in samenwerking met Enterprise Solutions.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1