Nederlands Paviljoen tijdens IE Expo China 2021

IE Expo China is dé beurs in Azië voor milieutechnologie op het gebied van water, afval, lucht en grond. Presenteer uw bedrijf van 20 tot en met 22 april in het Nederlands Paviljoen in Shanghai.

De Chinese overheid doet forse investeringen om een duurzame productieomgeving te bereiken. Het land staat steeds meer open voor buitenlandse technologie en expertise.

Voor wie?

Nederlandse bedrijven die vanuit Nederland digitaal deelnemen, zijn van harte uitgenodigd. De focus ligt vooral op Nederlandse bedrijven die in Azië een vestiging hebben en fysiek aan het paviljoen willen deelnemen.

Voordelen Nederlands Paviljoen

Het Nederlands Paviljoen is een goede manier om lokale partners te vinden en voet aan de grond te krijgen in China. Als deelnemer geniet u van het volgende pakket:

 • Minimaal 6 m² beursvloer met NL Branding
 • Welkomstdiner van Nederlandse ambassade en consulaat-generaal
 • Bedrijfspresentatie tijdens pitch-event op de beurs; daarna netwerkbijeenkomst in het paviljoen
 • Uw bedrijfsprofiel komt in het tweetalig bedrijvenoverzicht
 • Uw bedrijf wordt vermeld in Nederlandse en Chinese media
 • Na afloop van de beurs kunt u onder begeleiding en ondersteuning van het Netherlands Business Support Office (NBSO) de regio's Jiangsu of Hubei bezoeken.

Kansen voor milieutechnologie in China

De Chinese milieusector staat voor grote uitdagingen. Er is een groeiende vraag naar milieutechnische oplossingen.

 • In het noorden van het land is waterschaarste, in het zuiden is er overvloedige regenval. Inmiddels is veel expertise en ervaring opgedaan in de uitvoering van grote hydraulische en infrastructurele werken, maar de technologische achterstand is groot.
 • China wil voldoen aan internationale normen voor schoon drinkwater. Lokale overheden moeten zich inspannen om hun milieumaatregelen te verbeteren.
 • De vraag naar water neemt flink toe.

Nederland blinkt uit in milieutechnologie. Er liggen kansen voor expertise in het winnen, zuiveren, distribueren en het gebruik van (industrieel afval-)water. En ook in kennis van bodem- en luchtzuivering.

Lees meer over ontwikkelingen en kansen in de sector:

Deelname en kosten

Meld u aan voor het paviljoen. Kosten voor deelname aan het paviljoen bedragen € 3.500 per bedrijf. Dit is voor een standaard stand van 6 m². De stand is helemaal ontworpen om uw bedrijf te presenteren en staat klaar voor de start van de beurs. Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen.

NBSO kan een programma op maat bieden. Meer informatie hierover volgt na aanmelding.

Meer weten?

Lees meer over de beurs op de website van IE Expo China 2021.

Wilt u deelnemen aan het Nederlands Paviljoen en heeft u vragen? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met:Ada Cheang, Business Development Coördinator China, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)M: +31 6 1160 3200E: ada.cheang@rvo.nl

Voor organisatorische vragen neemt u contact op met:

Martijn Drost, International Trade Development bij Oost NLM: +31 6 2862 7932E: martijn.drost@oostnl.nlM: 06 1841 6749

Organisatie

Oost NL, als programma manager van GO4EXPORT, RVO, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het NBSO in Wuhan, de Nederlandse ambassade in Beijing en het consulaat-generaal in Shanghai organiseren het Nederlands paviljoen in samenwerking met partners binnen Trade & Innovate NL.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.Logo Trade and Innovate

Lees meer op de website van Trade & Innovate NL

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Shanghai New International Expo Center (SNIEC)
2345 Longyang Road, Pudong New District
Shanghai

Datum

Di 20 apr 2021 - 22 apr 2021

 • Deelname kost € 3.500 per bedrijf
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
Direct aanmelden