Netherlands business lounge en internationale matchmaking tijdens Seanergy 2021

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vormen van maritieme energie? Dan is de vakbeurs Seanergy 'the place to be'.

Frankrijk heeft als doel in 2050 volledig CO2-neutraal te zijn. Om dat te kunnen realiseren, zet Frankrijk zwaar in op duurzame energie. Offshore windenergie speelt daarbij een zeer belangrijke rol. In 2020 zijn 11 offshore wind projecten toegewezen, 7 bottom-fixed en 4 floating wind projecten. Daarnaast wil Frankrijk tot en met 2028jaarlijks voor 1GW offshore windenergie tenderen. In 2021 is de commerciële tender voor een offshore windpark voor de kust van de Cotentin, Normandië gepubliceerd. Een belangrijk deel van de projecten worden gebouwd voor de kust van Normandië, Pays de la Loire, Bretagne en in de Middellandse Zee.

Seanergy 2021

Seanergy is dé internationale vakbeurs op het gebied van maritieme energie. Ieder jaar komen er 3000 internationale bezoekers uit diverse sectoren. Dit jaar is Seanergy van 21 tot en met 24 september in Nantes in Frankrijk. Het programma van Seanergy 2021 bestaat uit een beurs, een conferentie, projectbezoeken en organiseren we ook een internationale matchmaking.

Netherlands Business Lounge

De Nederlandse ambassade verzorgt in samenwerking met HHWE en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een Netherlands Business Lounge. Nederlandse bedrijven kunnen hieraan deelnemen met hun logo en bedrijfsvideo. Deelname aan de Netherlands Business Lounge is inclusief deelname aan de B2B-bijeenkomsten, de conferentie en evenementen buiten de beurs georganiseerd door NBSO Nantes, de Nederlandse ambassade in Parijs, RVO en HHWE.

Lees meer over aanmelden.

De kosten voor deelname aan de Netherlands Business Lounge inclusief deelname aan de beurs, de conferentie en de matchmaking bedragen €1500 per bedrijf, excl. reis- en verblijfskosten.

Internationale matchmaking

Ook dit jaar verzorgt Enterprise Europe Network (EEN) de matchmaking tijdens dit event. Deze matchmaking is uw kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiële zakenpartners. De matchmaking staat open voor (innovatieve) mkb bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van maritieme energie. Registreer u eerst als deelnemer om mee te kunnen doen aan de matchmaking.

Tijdens het registratieproces kunnen de deelnemers zich ook aanmelden voor de matchmaking. Deelname aan de B2B en de conferentie kost € 108.

Meer weten?

  • Voor meer informatie over de deelname aan de Netherlands Business Lounge neemt u contact op met Holland Home of Wind Energy (HHWE), via eline@hhwe.eu.
  • Voor meer informatie over de deelname aan de matchmaking neemt u contact op met RVO, via Nils Haarman: nils.haarman@rvo.nl of Kees Mokveld: kees.mokveld@rvo.nl.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Nantes

Datum

Di 21 sep 2021 - 24 sep 2021

Deelname kost € 1500 per bedrijf, excl. reis- en verblijfskosten

Direct aanmelden