Netwerkdag Europees Defensie Fonds (EDF)

Het Europees Defensie Fonds

Het EDF is een Europees onderzoeks- en innovatieprogramma voor grensoverschrijdend defensieonderzoek en capaciteitsontwikkeling. De looptijd van het fonds is van 2021 tot 2027.

De Europese Commissie wil met dit programma:

  • bevorderen dat lidstaten samenwerken en dat systemen of apparatuur in staat zijn tot onderlinge uitwisseling of communicatie;
  • capaciteitstekorten binnen de EU verlichten;
  • de defensie-technologische en industriële basis binnen de EU versterken.

Het EDF biedt financiële steun in alle fasen van ontwikkeling: van beginnend onderzoek tot de ontwikkeling van prototypes en certificering.

Voor wie is de bijeenkomst?

Werkt u met nieuwe en uitdagende technologie in innovatieve projecten? Is deze technologie ook van belang voor Defensie? En werkt u samen met bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten? En bent u benieuwd of deelname aan het EDF iets is voor uw project(voorstel)? Dan is deze netwerkbijeenkomst iets voor u! De bijeenkomst is geschikt voor zowel publieke als private organisaties.

Programma

Deze netwerkdag, georganiseerd in samenwerking met de NIDV, biedt u de ideale gelegenheid om uw potentiële partners tegen te komen voor een mogelijk EDF-projectvoorstel.

De inloop start om 12.30 uur. Het programma van de netwerkdag begint om 13.30 uur en ziet er als volgt uit:

  • Algemeen welkomstwoord.
  • Pitches van geïnteresseerde partijen in EDF-deelname.
  • Matchmakinggesprekken.
  • Plenaire samenvatting.
  • Netwerkreceptie.

In de zaal staan statafels waar vertegenwoordigers aanwezig zijn van CMP/RVO, Defensie en de NIDV. Bij hen kunt u even langslopen om elkaar te ontmoeten en uw vragen te stellen.

Deelname

Deelname is gratis. U kunt zich via B2Match aanmelden voor het event. U kunt dan direct aangeven in welke thema’s u geïnteresseerd bent.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit evenement of over het EDF? Neem dan contact op met Team IRIS.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1