Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Ondernemers BOULEVARD by Jost

Wandelen op een Boulevard betekent lekker rondstruinen. Dat is precies wat de tweede Ondernemers Boulevard by JOST in Tilburg uniek maakt! Terwijl je kennis maakt met andere ondernemers, zoek je verdieping bij de verschillende hotspots en workshops. De onderwerpen zijn divers zoals (online) zichtbaarheid, welke skillset heb je nodig als ondernemer, verdienmodellen.

Maak je eerste eigen vlog

Heb je al vaker nagedacht om een eigen vlog te maken voor je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Tijdens deze workshop georganiseerd door KVK leer je via video met je klanten te communiceren.

Een vlog is een moderne en laagdrempelige manier voor communicatie, waar nog weinig ondernemers gebruik van maken. Het is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe je het doet en de schroom van je af gooien. Ga met deskundige hulp zelf aan de slag met je smartphone of met een professionele camera. Je gaat naar huis met jouw eerste eigen vlog. Als je de smaak te pakken hebt, weet je hoe je er verder mee kunt. De workshop wordt begeleid door een virtuele begeleidster, Britt van Smeerdijk en een KVK-adviseur. Britt is zelf een bekend vlogster en Freelancer van het jaar 2018. Met haar onderneming houdt zij zich bezig met het produceren van videocontent en ontwikkelt zij videostrategieën voor bedrijven.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Station88 'Het huis van de ondernemers'
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

Datum

Do 24 okt 2019

Tijd

16:30 - 21:00 uur

Kosten

€ 15