Online matchmaking biotech en farmacie EU-Japan

Wilt u samenwerken in de biotechnologie en farmacie? Dan mag u de 5e editie van de Biotech & Pharma Partnering Conference niet missen. Dit is een online evenement.

De conferentie wordt georganiseerd door de prefectuur Osaka (vergelijkbaar met een provincie bij ons) in Japan en het EU-Japan Center for Industrial Cooperation. Dat gebeurt in samenwerking met het Enterprise Europe Network (EEN).

Bedrijven uit Japan en Europa kunnen online inzichten op hun vakgebied delen, elkaar ontmoeten en samenwerkingen aangaan.

Matchmaking

EEN nodigt u graag uit voor dit matchmakingevenement. De online gesprekken vinden plaats van 28 tot en met 30 september 2020. De matchmaking is bedoeld voor bedrijven die actief zijn op de volgende gebieden:

  • geneesmiddelenontwikkeling
  • regeneratieve geneeskunde
  • therapeutische en diagnostische middelen
  • Artifical Intelligence en Internet of Things-technologie (in relatie tot de 3 bovengenoemde thema's).

Deelname en kosten

Wilt u deelnemen aan deze matchmaking? Meld u dan aan via de B2Match-websiteExterne link. Aanmelden kan uiterlijk op 18 september. U kunt via deze site afspraken inplannen en videogesprekken voeren. Deelname is gratis.

Hoe werkt het?

Deelnemen is eenvoudig:

  1. Geef een duidelijke beschrijving van uw bedrijf en technologie én een duidelijk beeld van de zakenpartners die u zoekt.
  2. Zodra de organisatie heeft bevestigd dat u kunt deelnemen, ziet u via de website wie de andere deelnemers zijn. U kunt direct uitnodigingen versturen om afspraken te maken. U kunt ook gespreksverzoeken ontvangen.
  3. Samen plant u een tijd in.

Zo stelt u een persoonlijke gespreksagenda samen.

Life Sciences & Health Weeks in Japan

Dit matchmakingevenement maakt deel uit van de Japan | NL digital LSH showcase & matchmakingweken van 25 september tot en met 16 oktober. Deze weken worden georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Tokio en het Nederlandse consulaat-generaal in Osaka, in samenwerking met de Task Force Healthcare (TFHC). Lees hier meer over op de TFHC-siteExterne link.

Meer weten?

Heeft u vragen over de inhoud of de organisatie van dit matchmakingevenement? Neem dan contact op met:

Michelle Lemmers, RVO, Enterprise Europe NetworkM: 06 1170 4680E: michelle.lemmers@rvo.nlExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 28 sep 2020 - 30 sep 2020

Kosten

  • Stel uw eigen gespreksagenda samen
  • Aanmelden uiterlijk op 18 september
  • Deelname is gratis
Direct aanmelden