Online presentatie marktrapport scheepsbouwsector Rusland

Bent u actief in de scheepsbouwsector? En wilt u uw zakelijke kansen op de Russische markt verkennen? Neem dan op 27 januari deel aan het webinar over de scheepsbouwontwikkelingen in Rusland.

U krijgt een brede update van de ontwikkelingen in de sector en u kunt vragen stellen aan de uitvoerder van de marktstudie.

Groei voor de Russische scheepsbouwsector

De Russische commerciële scheepsbouwsector zit in de lift. Dit komt vooral door steun van overheidsmaatregelen. Ook zet het land flink in op modernisering. Sinds 2015 is de jaarlijkse groei van de sector meer dan 38%. Er zijn grote orders voor de bouw van tankers, ijsbrekers en visserijschepen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Gebrek aan kennis en ervaring bij lokale scheepswerven zorgt voor kansen voor Nederlandse scheepsbouwers en leveranciers van specifieke materialen en techniek. Daarbij moeten bedrijven wel rekening houden met sanctiemaatregelen. En met de Russische wens om lokaal geproduceerde goederen te gebruiken, of geïmporteerde goederen te vervangen door lokaal geproduceerde.

Presentatie marktstudie

Tijdens het evenement krijgt u een presentatie van een marktstudie over de ontwikkelingen in de scheepsbouw in Rusland. INFOLine Information Agency heeft dit marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van het consulaat-generaal in St. Petersburg.

Lees de samenvatting van het rapport 'Russian Shipbuilding and Marine Fleet'. U kunt ook het hele Engelstalige rapport aanvragen (pdf).

Deelname en kosten

Meld u aan voor het webinar. De uiterste aanmelddatum is 26 januari. Deelname is gratis. De presentatie is in het Russisch, simultaan vertaald naar het Engels. Q&A is in het Engels.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Marieke van der Wilk, Business Development Coach Rusland, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)E: marieke.vanderwilk@rvo.nl

of:Ivar Scheers, Economische Afdeling van het consulaat-generaal in St. PetersburgE: ivar.scheers@minbuza.nl

Organisatie

Het webinar wordt georganiseerd door het consultaat-generaal in St. Petersburg en RVO.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 27 jan 2022 10:00 uur

  • Uiterste aanmelddatum: 26 januari
  • Deelname is gratis
Direct aanmelden