Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Ontmoet nieuwe zakenpartners tijdens Laser World of Photonics München

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in Duitsland? Dan mag u Laser World of Photonics München niet missen. Neem tijdens deze beurs deel aan het aanvullende programma of aan Holland Avenue.

Het doel is de samenwerkingsmogelijkheden van Nederlandse partijen met Duitse collega’s te verkennen. Door het internationale karakter biedt het evenement kansen om kennis te maken met andere internationale partners en internationale fotonica-ontwikkelingen. Meer dan 30.000 mensen uit heel de wereld bezoeken het evenement.

Aanvullend programma tijdens de beurs

Evenals in voorgaande jaren kunt u deelnemen aan een aantal aanvullende activiteiten.

  • Zondagavond 23 juni van 18.00 tot 21.00 uur is er gelegenheid om tijdens een netwerkdiner kennis te maken met het Duitse Optonet (Thüringen netwerk)
  • Dinsdagmorgen 25 juni van 8.00 tot 9.30 uur is er gelegenheid om tijdens een ontbijtsessie kennis te maken met het Duitse OPtecBB (Berlijn netwerk)
  • Dinsdagmiddag 25 juni van 13.00 tot 15.30 uur is er gelegenheid om deel te nemen aan het netwerkevent van Photonics Hub (Optence/Bayern netwerk)

In samenwerking met Photonics NL, Dutch Optics Centre, PhotonDelta en het Nederlandse Consulaat in Duitsland helpt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) mee met deelname van Nederlandse fotonicabedrijven en kennisinstellingen aan dit evenement.

Deelnemen aanvullend programma

Wilt u deelnemen aan het aanvullende programma tijdens de beurs? Neem dan contact op met:

Een stand op Holland Avenue

PhotonicsNL organiseert een Holland Avenue, bestaande uit 12 stands. Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan deze Holland Avenue? Meldt u zich dan bij PhotonicsNLExterne link.

Tickets Beurs

Voor het bezoeken van de beurs boekt u zelf tickets via de evenementwebsiteExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

München

Datum

Ma 24 jun 2019 - 27 jun 2019

Kosten

Gratis