Ontmoet zakenpartners op de Ecomondo-beurs in Italië

Werkt u in de cleantechsector en bent u op zoek naar Italiaanse zakenpartners? Meldt u zich dan aan voor de gezamenlijke inzending voor de Ecomondo-beurs van 26 tot en met 29 oktober 2021 in Rimini, Italië.

De internationale beurs richt zich op cleantech, afvalverwerking, waterzuivering, duurzame energie en smart cities. Omdat het evenement aandacht geeft aan verschillende subsectoren, promoten de Nederlandse ambassade in Rome en het consulaat-generaal in Milaan Nederlandse bedrijven als één groep. Hiervoor zetten zij een 'NL lounge' op waar Nederlandse bedrijven, Italiaanse zakenpartners en geïnteresseerden elkaar ontmoeten. Daarnaast kunt u er als Nederlandse ondernemer zakendoen en presentaties geven aan Italiaanse partners.

Voor wie?

De beurs is interessant voor Nederlandse bedrijven die zich richten op de circulaire economie en cleantech, die willen beginnen met exporteren naar Italië of daar willen uitbreiden. In de lounge is ruimte voor 10 bedrijven. Bij genoeg interesse kunnen wij speciale momenten organiseren om de verschillende sectoren in de aandacht te zetten. Ook rouleren wij de deelnemende bedrijven tussen de verschillende dagen wanneer nodig.

Waarom meedoen?

  • ontmoet nieuwe Italiaanse partners in de NL Lounge;
  • bespreek nieuwe technologieën en innovatieve ideeën met andere bedrijven die zich richten op cleantech en circulaire economie;
  • promoot uw producten en diensten bij andere deelnemers;
  • ontvang aandacht voor uw bedrijf in de communicatie van de ambassade en het consulaten-generaal.

Aanmelden

Wilt u ook meedoen met de gezamenlijke inzending? Stuur dan een mail naar daniela.colpani@minbuza.nl of chris.schoenmakers@minbuza.nl. Doe dit vóór 6 augustus 2021.

Meedoen aan de NL Lounge is gratis. Reis- en verblijfskosten en andere kosten zijn voor eigen rekening.

Ecomondo-beurs

Ecomondo is één van de belangrijkste internationale cleantechbeurzen in Europa. Er zijn allerlei bedrijven uit de cleantechsector op deze vakbeurs, van afvalverwerking en waterzuivering tot duurzame energie en smart cities. De beurs trok ruim 100.000 bezoekers en 1300 exposanten in 2019. In 2020 maakte de pandemie een fysieke beurs helaas niet mogelijk, maar dit jaar gaat de beurs weer fysiek door.

NL Lounge

De NL Lounge is een stand op de beurs. Deze biedt een gezamenlijke ruimte met verschillende voorzieningen. Hier kunt u bijvoorbeeld relaties ontvangen en bedrijfspresentaties geven. De stand krijgt een open, kenmerkende sfeer en is duidelijk herkenbaar door het oranje NL Branding-ontwerp.

Organisatoren

Het Nederlands consulaat-generaal in Milaan en de ambassade in Rome organiseren deze gezamenlijke inzending met steun van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daarnaast werken zij samen met de Nederlandse sectororganisaties Water Alliance en ENVAQUA.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze beurs of de gezamenlijke inzending? Neem dan contact op met:

Daniela ColpaniNederlands consulaat-generaal in MilaanE: daniela.colpani@minbuza.nl

Chris SchoenmakersMinisterie van Buitenlandse ZakenE: chris.schoenmakers@minbuza.nl

Bezoek de website van Ecomondo voor algemene informatie over de beurs.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rimini Expo Centre
Via Emilia 155
47921 Rimini RN Rimini

Datum

Di 26 okt 2021 - 29 okt 2021

  • Inschrijven vóór 6 augustus 2021
  • Deelname aan NL Lounge is gratis
  • Reis- en verblijfkosten voor eigen rekening
Direct aanmelden