Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Praktijkbijeenkomst Verduurzaming Scholen - Zwolle

Hoe maak je een schoolgebouw gezond en duurzaam op een betaalbare en efficiënte manier? Dat leert u tijdens de praktijkbijeenkomst op 18 september in Zwolle. Investeer in de toekomst van uw schoolgebouw en meld u aan.

Veel schoolbesturen en gemeenten willen aan de slag met de duurzaamheid van hun schoolgebouwen. Maar vaak is het lastig om deze wens naar de praktijk te vertalen. Om u daarbij te helpen organiseert het Innovatieprogramma Frisse en Aardgasvrije Basisscholen 3 regionale praktijkbijeenkomsten. Deze vinden plaats op:

Programma

Heeft u hulp nodig met uw businesscase? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van innovatief aanbesteden? Verdiep uw kennis op deze praktijkbijeenkomst. De bijeenkomst begint met een algemene introductie. Daarna zijn er 2 rondes met inhoudelijke keuzesessies. Daarin komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Integraal aan de slag met beleid & huisvestingsplannen
  • Quick wins rondom energiebesparing
  • Businesscase & bundeling geldstromen
  • Innovatief of traditioneel aanbesteden
  • Samenwerking scholen en gemeenten verbeteren

De bijeenkomst sluit af met een borrel. Vanzelfsprekend is er alle ruimte om vragen te stellen en kennis uit te wisselen.

Scholen Besparen Energie

Deze bijeenkomst past in het programma Scholen Besparen Energie, dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties uitvoert. Doel van dit programma is om het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs te stimuleren om met kleine maatregelen energie te besparen. Daarbij werken we samen met de PO-Raad, de VO-raad, Ruimte OK en Bouwstenen voor Sociaal.

Aanmelden

  • U kunt u aanmelden op de website van Ruimte OKExterne link.
  • Deelname is gratis.
  • Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met Ruimte OK via 085 -13 03 682.

Meer weten?

Ruimte OK over praktijkbijeenkomstenExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Deelname is gratis