Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Road2LatinAmerica

Latijns-Amerika

Een continent bekend om zijn rijke geschiedenis en mooie natuur. Een klimaat dat zich uitstrekt van de kou van de zuidpool tot de tropische warmte rondom de evenaar. Naast het Portugees van Brazilië is Spaans de voertaal. Maakt dat Latijns-Amerika tot 1 regio? Is het zaken doen in miljoenenstad Mexico City hetzelfde als in de andere metropool Sao Paulo? 2 steden met meer dan 20 miljoen inwoners. Zo’n grote regio biedt legio kansen voor allerlei producten en diensten maar….hoe begin ik, waar liggen mijn kansen en op welke manier kan ik goede zaken doen?

Thijs Slegers vertelt

Ervaren ondernemers en experts nemen je mee in de mogelijkheden van Latijns-Amerika. Zo zal Thijs Slegers van voetbalclub PSV vertellen over zijn ervaringen en de wijze waarop zij zich richten op deze regio.

Economische ontwikkelingen

Tijdens deze bijeenkomst, helpen wij jou het zaken doen in Latijns-Amerika beter in beeld te krijgen. Je krijgt informatie over de economische ontwikkelingen in deze boeiende regio en inzicht hoe andere Nederlandse ondernemers succesvol in Latijns-Amerika zakendoen. Tijdens de workshops organiseren wij ronde tafels waarbij een aantal landen extra belicht zullen worden. Zit jouw land er niet bij? Niet getreurd, ook het netwerk van de handelsmedewerkers van diverse Latijnse ambassades zijn aanwezig om jou verder te helpen. Tot slot gaan we je in contact brengen via skype met ondernemers uit Latijns Amerika om een brug te slaan naar jouw eerste stap in Latijns-Amerika!

Het aantal plaatsen voor Road2LatinAmerica is dit keer gelimiteerd. Wacht niet te lang en schrijf je nu in.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

€ 50