Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Road2TheNorthXL

Scandinavië is een belangrijke handelspartner voor Nederland en staat in de top 5 van exportbestemmingen. Wist je dat de Baltische Staten worden geroemd om hun digitalisering en hun innovatieve voortrekkersrol? Met een grote afzetmarkt en een toegankelijke zakencultuur biedt deze regio veel mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Kom op 21 november naar de Road2TheNorthXL en verken jouw zakelijke kansen.

In de Road2TheNorthXL staat het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen ondernemers centraal. Dat doen we voor de verschillende landen in diverse thematische workshops, namelijk: circulaire economie, ICT, digitalisering, robotica, smart cities en e-health.

Waarom je deze bijeenkomst niet mag missen

De Road2theNorthXL biedt jou:

  • een ondernemerspanel met ervaringsdeskundigen van zowel het mkb als grote bedrijven (zoals VDL) uit veel verschillende sectoren;
  • inzicht in de lokale zakencultuur;
  • landensessies met ervaren, lokale handelsmedewerkers en consultants met kennis van de lokale markt;
  • advies over juridische aspecten, communicatie, marketing, social media, etc.;
  • advies over het vinden van zakenpartners en informatie over exportdocumenten.

Een-op-een gesprekken

Naast de workshops bieden we de mogelijkheid voor één-op-één gesprekken met medewerkers van de ambassades, consultants, medewerkers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK. Gelijktijdig is er de mogelijkheid te netwerken met andere deelnemers.

Dit event wordt georganiseerd door KVK en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.NL. De deelnemersgegevens worden bij KVK en RVO vastgelegd.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

€ 50