Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Road2Vietnam en Indonesië

Wist je dat Vietnam een van de snelst groeiende economieën van Azië is en dat Indonesië met een gestaag groeiende economie de grootste consumentenmarkt van Zuidoost-Azië is? Beide landen zijn favoriete sourcingslanden voor Nederlandse importeurs. Maar ook voor onze exporteurs zijn er kansen om deze markten met ruim 350 miljoen mensen te betreden. Er is een steeds grotere koopkracht en daarmee vraag naar buitenlandse consumentengoederen.

Interessante onderwerpen zijn:

  • zakelijke kansen in Vietnam en Indonesië
  • relevante organisaties ontmoeten, (landen)experts en ervaringsdeskundigen/ ondernemers
  • stel je vragen aan experts en ervaringsdeskundige ondernemers
  • aandacht voor import en export
  • regelingen en subsidies

Het programma bestaat uit een plenaire sessie waarin aandacht is voor de laatste ontwikkelingen. Daarnaast komen aan de orde de verschillen in de cultuur van zakendoen en de do’s en don 'ts.

Tijdens interactieve ‘landensessies’ zal door expert(s) de kansen in de genoemde landen belicht worden. Het programma is zodanig van opzet dat deelnemers aan 2 sessies kunnen deelnemen. Deelnemers maken een keuze voor de landensessie (import/export), geven ook input, met name vooraf, te leveren in de vorm van vragen die tijdens de betreffende sessie aan de orde komen.

Tenslotte is er een netwerkplein met relevante organisaties met betrekking tot het zakendoen.

KVK en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.NL organiseren dit event. De deelnemersgegevens worden bij KVK en RVO vastgelegd.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

MeetingDistrict
Blokhoeve 2a
3438 LC Nieuwegein

Datum

Vr 7 dec 2018

Tijd

12:30 - 17:00 uur

Kosten

€ 50