Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

RVO.nl kennissessies op Building Holland

Woon onze kennissessies bij tijdens Building Holland. Building Holland is hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed in de RAI Amsterdam. RVO.nl geeft een tiental kennissessies over thema verduurzamen in de gebouwde omgeving. Interessant voor onder meer gemeenteambtenaren, ondernemers en professionals die willen verduurzamen.

De gemeente Leeuwarden weet op een slimme manier de energietransitie socialer te maken. Zij lichten hun aanpak toe. Meer weten over hoe energie prestatie contracten helpen bij het verduurzamen van gemeentelijk vastgoed? Selina Roskam van RVO.NL vertelt u hier meer over. Ook interessant: het debat over natuurinclusief bouwen.

Gebouwde omgeving

Energielabel C, Informatieplicht. Elke gebouweigenaar of -gebruiker is verplicht om energie te besparen. Maar wie is verantwoordelijk en welke stappen moet u nemen om aan de wetgeving te voldoen? Selina Roskam vertelt u hoe het zit. Harry de Goede van RVO gaat in op de Energie Investeringsaftrek: een fiscaal interessante maatregel om energie te besparen.

Als sportvereniging energieneutraal? Kom naar de lezing ‘Energiebesparingen sportaccommodaties’ waar onder meer Hellebrekers vertelt over een tweetal all-electric zwembaden. Heeft u vragen over regelingen en subsidies die helpen bij het verduurzamen van uw pand? Kom dan naar de interactieve sessie waarin we u de mogelijkheid geven alle vragen te stellen.

Circulair bouwen

Meer geïnteresseerd in het thema circulair bouwen? Hans Scherpenzeel geeft u inzicht in onder meer de Transitieagenda Circulaire Bouweconomie en het uitvoeringsprogramma 2019.

Prijsuitreiking

op donderdag 11 april van 13.30 tot en met 16.30 is er een debat en prijsuitreiking natuurinclusief bouwen van DuurzaamDoor.

Meld u aan

En er is meer. Ontdek het zelf. Kom langs bij onze RVO.nl-stand. U vindt ons in hal 11, stand 1130. Meld u aanExterne link voor het event.

Programma van RVO.nl

9 aprilDe kansen van sociale energietransitieArjen Goodijk enRené Schellekens12:05-12:45Podium Nexus
Energiebesparing in de gebouwde omgeving is verplichtSelina Roskam15:05-15:25Podium Gaia
Expertise en middelen in de etalage?!Rob de Reu15:25-15:45 Podium Gaia
10 aprilFiscaal voordeel behalen met de Energie Investeringsaftrek (EIA)Harry de Goede13:05-13:25Podium Nexus
Richting Paris Proof! De opgave, aanpak, maatregelen en voorbeeldenWouter Wienk15:25-15:45 Podium Gaia
Gemeentelijk Vastgoed en energieprestatiecontractenSelina Roskam15:45-16:05 Podium Nexus
Circulair bouwenHans Scherpenzeel14:30–15:30Podium Link
11 aprilVerduurzaming in de VVEConstan Custers11:00-11:20Podium Inspirante
Energiebesparingen sportaccommodatiesRik van Kraaij11:20-11:40Podium Inspirante

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RAI Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Datum

Di 9 apr 2019 - 11 apr 2019

Kosten

Gratis