Save the date: Bijeenkomst over de Braziliaanse maritieme en offshore windsector

Brazilië heeft de grootste economie in Latijns-Amerika. De haven- en scheepvaartsector zijn essentieel voor de internationale handel. Gezien de wereldwijd groeiende vraag naar grondstoffen, zijn de havens en de infrastructuur dringend aan modernisatie toe. De Braziliaanse regering wil meer investeren in de maritieme en offshore windsector. Brazilië heeft voldoende duurzame energiebronnen om waterstof te produceren. Dit biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de maritieme en offshore windsector, en die interesse hebben in zakendoen met Brazilië.

Waarom meedoen?

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de zakelijke kansen in Brazilië op het gebied van maritiem en offshore wind. Ook krijgt u de ruimte om vragen te stellen, bijvoorbeeld met betrekking tot uw eigen exportplan.

Deelname en kosten

Reserveer alvast 3 november in uw agenda. Zodra u zich kunt inschrijven voor deze bijeenkomst, melden wij dit op deze pagina. De uiterste aanmelddatum is 21 oktober. Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met:

Eva Verschoor, Rotterdam Partners E: e.verschoor@rotterdampartners.nl

Jörgen Leeuwestein, ministerie van Buitenlandse Zaken E: jörgen.leeuwestein@minbuza.nl

Auke Boere, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland E: auke.boere@rvo.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze bijeenkomst in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, en in samenwerking met Rotterdam Partners,Wind & water works en het postennetwerk in Brazilië.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1