Save the date: grootste internationale vakbeurs elektrisch vervoer

In Oslo vindt van 11 tot en met 15 juni 2022 het Electric Vehicle Symposium plaats (EVS35). Dit is het grootste congres met vakbeurs ter wereld op gebied van elektrisch vervoer. Laat u informeren over de laatste technologische ontwikkelingen en raak geïnspireerd door de toekomstplannen voor Zero Emission Mobility.

Wij namen samen met diverse partijen het initiatief om een Nederlands paviljoen te organiseren op deze internationale vakbeurs. Deze partijen zijn: de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Buitenlandse Zaken, het Trade & Innovate NL netwerk, de Nederlandse ambassade in Oslo, de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en het publiek-private samenwerkingsverband Formule E-Team.

Save the Date

Er wordt nu gewerkt aan de organisatie en programmering van het Nederlands paviljoen. Begin maart 2022 volgt een informatiebijeenkomst voor potentiële deelnemers.

Heeft u belangstelling om deel te nemen aan het Nederlands paviljoen op de EVS35? Reserveer dan 11 tot en met 15 juni 2022 alvast in uw agenda. U kunt zich ook al aanmelden als geïnteresseerde. Zodra er meer informatie bekend is, vindt u dit op deze pagina.

Informatiebijeenkomst Nederlands paviljoen

Op woensdag 6 april 2022 organiseren we met diverse partners van 15:30-18:00 uur een informatiebijeenkomst. Hierin geven we informatie over EVS35, het paviljoen, de evenementen en andere mogelijkheden voor u als bedrijf. Ook inventariseren wij uw wensen. Deze bijeenkomst kunt u fysiek volgen in Utrecht, maar ook online. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden?

Lees meer over de informatiebijeenkomst.

Achtergrond

Het nationaal paviljoen laat de Nederlandse aanpak zien op het gebied van zero-emissie (geen uitstoot). Het omvat de hele waardeketen, zoals vervoersmiddelen, energie(transitie), infrastructuur en mobiliteitsdiensten. Vanuit Nederland is een aantal bedrijven, kennisinstellingen, overheden en bestuurders vanuit de initiërende organisaties vertegenwoordigd.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Norway Convention Center
Messeveien 8
2004 Lillestrøm Oslo

Datum

Za 11 jun 2022 - 15 jun 2022

Tijd

9:00 uur

Gratis
Direct aanmelden