Save the date: Gulf Business Dialogue 2019

Bent u ondernemer met interesse in de zakelijke kansen in de Golfregio? Kom op 27 september naar Den Haag voor de Gulf Business Dialogue 2019.

Bent u op zoek naar informatie over relevante marktontwikkelingen, plannen omtrent de Nederlandse deelname aan de wereldtentoonstelling EXPO2020 Dubai én ervaringen van collega-ondernemers? Dan staat u vast positief tegenover een middag vol kennisdeling over zakendoen in deze dynamische regio.

De overheid biedt u handvatten

De Gulf Business Dialogue wordt georganiseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Speciaal voor u als ondernemer halen wij de Nederlandse ambassades uit de Golfregio naar Den Haag om al uw vragen over zakendoen in de desbetreffende landen te beantwoorden. Bovendien krijgt u dan informatie over hoe wij u vanuit de overheid kunnen ondersteunen bij uw plannen.

Aanmelden en kosten

Binnenkort opent de registratie voor de Gulf Business Dialogue. U kunt zich dan gratis aanmelden als ondernemer van een Nederlands bedrijf als u zich oriënteert op de Golfregio of hier al zakendoet.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Kim Mulder-RomeijnE: kim.mulder-romeijn@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Vr 27 sep 2019

Kosten

  • U kunt zich binnenkort aanmelden
  • Deelname is gratis
Direct aanmelden