Save the date: Inspiratietours 2020 – webinar energiebesparing

Bekijk dit najaar online een inspiratietour over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren. Dit vijfde webinar uit de tour gaat over energiebesparing.

U kunt in de inspiratietours nog de volgende webinars bijwonen:

Noteer de data vast in uw agenda. Nadere informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgen. Als het straks weer mogelijk is, komen er ook 3 fysieke tours in de eerste helft van 2021. Naar verwachting organiseren we deze in de eerste helft van 2021.

Kennis en inspiratie voor CO2-reductie

De inspiratietour webinarreeks is bedoeld voor kennisuitwisseling door en voor de industrie. Het verduurzamen en de diverse technieken van industriële processen binnen uw sector staan centraal. Hierbij komt onder meer aan bod: afwegingen, aandachtspunten, investerings- en exploitatiekosten, rentabiliteit, CO2-reductie, gebruiksvriendelijkheid en inpasbaarheid van technieken binnen het bestaande proces en vergunningverlening. Deelnemers aan eerdere tours hebben inmiddels geïnvesteerd in CO2-reductiemaatregelen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 15 dec 2020

Tijd

15:00 - 16:30 uur

Kosten: gratisMeer informatie volgt.

Direct aanmelden