Save the date: Missie gezondheidszorg naar Parijs

Van 21 tot en met 23 mei organiseren wij een economische missie naar de Paris Healthcare Week. Bent u actief in de sector Life Sciences & Health (LSH) en wilt u zakendoen in Frankrijk? Ga dan met ons mee! Deze missie is onder leiding van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen binnen de LSH-sector in Frankrijk verder te verkennen.

Paris Healthcare Week

Tijdens deze economische missie bezoekt u de Paris Healthcare WeekExternal link. Met jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers en 850 exposanten biedt deze beurs een geweldige kans om belangrijke spelers in de Franse LSH-sector te ontmoeten en uw bedrijf of kennisinstelling te presenteren. Op 24 mei kan een aanvullend bezoek aan de regio Rhône-Alpes worden gepland.

Bedrijvenprogramma

Deelname aan deze missie biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen de mogelijkheid contact te leggen met de overheid en bedrijven in Frankrijk (maximaal 20 bedrijven). Tijdens de missie worden diverse bezoeken afgelegd en netwerkmeetings en een-op-eengesprekken georganiseerd. Op deze manier krijgt u inzicht in directe kansen in de markt en maakt u kennis met potentiële zakenpartners. Op de beurs kunt u deel uitmaken van een Holland Lounge.

Informatie over deelname en kosten volgt zo spoedig mogelijk.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Mihill LuliBusiness Development Coach, Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: mihill.luli@rvo.nlExternal link

of

Leontine SchijfInnovatie Adviseur, Nederlandse ambassade in ParijsE: leontine.schijf@minbuza.nlExternal link

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze handelsmissie in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Paris Expo
1 Place de la Porte de Versailles
75015 Parijs

Datum

Di 21 mei 2019 - 23 mei 2019

Kosten

Direct aanmelden