Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Seminar Doing business in Iraq

Wilt u meer weten over exporteren naar en investeren in Irak? Kom dan op 13 juni naar het seminar over zakendoen in Irak.

Na jaren van ernstige instabiliteit en conflicten lijkt Irak in een rustiger vaarwater terecht te komen. Irak is een land met een middeninkomen en een groeiende markt. Het is daarmee een interessante markt voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

In Irak zijn er kansen voor zowel handel als investeringen, vooral op het gebied van agrofood. Geleidelijk aan neemt de belangstelling van buitenlandse bedrijven voor Irak toe. Maar het is een uitdaging om met dit land zaken te doen en het vraagt om een goede voorbereiding. Voor bedrijven met plannen om zaken te doen in Irak, zijn er bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) verschillende instrumenten beschikbaar.

Programma

Tijdens het seminar informeert de Nederlandse ambassade in Bagdad u over kansen en obstakels in Irak; RVO.nl geeft een overzicht van een aantal relevante regelingen en u hoort ervaringsverhalen van Nederlandse ondernemers.

TijdOnderdeel
09:30 - 10:00 uurInloop en koffie
10:00 - 10:30 uurIntroductie van de Nederlandse ambassade in Bagdad (EKN) - kansen in Irak inclusief de Koerdistan Regio in Irak (KRI) en het businessklimaat
10:30 - 10:50 uurDienstverlening en financieringsmogelijkheden door RVO.nl
10:50 - 11:00 uurPauze
11:00 - 12:00 uurErvaringsverhalen Nederlands bedrijfsleven; panel met Shapol Majid (Khanem Fashion), Jeroen Hummel (Hummel Tuintotaal) en Kees Al Taher (Save Trading)
12:00 - 13:30 uurLunch en gelegenheid tot netwerken

Moderator: Dafne van Baarle

Deelname en kosten

Aanmelden voor deze bijeenkomst is gesloten.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:E: bdc@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Aanmelding is gesloten